Strana 24 od 154 PrvaPrva ... 1422232425263474124 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 231 do 240 od 1539

Tema: Aktuelnosti sa Jahorine (ARHIVA)

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od zlig0r Pogledati poruku
    jedno pitanje! idem za pa par dana gore, pa me zanima da li neko zna da li se u naselju shatori moze navatati free wi-fi?
    http://skijanje.rs/forum/showthread.php?t=2589&page=2

Jahorina
    Guest

Podrazumevano Dame i gospodo, skijaŠi i ŠkijaŠice

Novi šestosjed Ogorjelica spreman za upotrebu!

Danas je na Jahorini boravila komisija za tehnički prijem koja je završila svoj posao, a za sutra je u Banja Luci zakazano preuzimanje upotrebne dozvole.

Datum i opširnije će objaviti Admin na portalu skijanje.rs kako bi ovde izbjegli spam.

Nadam se da sam nekog od vas obradovao?

ps. od 13.02.2010 30% sniženja na sve ski karte!

Member
    Datum registracije
    05.12.2008
    Godina
    39

Podrazumevano

ja dolazim 13og, taman na popust, + ako stvarno upale 6osed!!! srecja srecja radost!!!

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od zlig0r Pogledati poruku
    ja dolazim 13og, taman na popust, + ako stvarno upale 6osed!!! srecja srecja radost!!!
    Nije to sve! Moraš da računaš i na uslove, a uslovi su skoro idealni. Malo magla i slab vjetar otežavaju skijanje, ali zato na Jahorini trenutno ima 140/160 cm sniježnog prekrivača, a do 13-tog ima da napada još 30 cm.

Member
    Datum registracije
    05.12.2008
    Godina
    39

Podrazumevano

sve savrsheno! nek mi josh makar jedan dan svane "beli dan" tj sija sunce, i ja mogu da kazem da nije moglo bolje!

Member danilosubotic avatar
    Datum registracije
    10.03.2009
    Skije / Bord
    ATOMIC KUNG POW
    Godina
    41

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jahorina Pogledati poruku
    Ja sam tu informaciju dva puta objavio i dva puta izbriso, jer se webmaster portala oc-jahorina, ili neko sa njim, malo zezao sa nama skijasima/borderima i taj info brisao dva puta. Sramota!
    SLAZEM SE UPOTPUNOSTI SA TOBOM!!!! MOZDA JE BILA NEKA ZABUNA!!!

I JA TAKODJE ISCEKUJEM DA SE U SUBOTU PUSTE SESTOSJED OGORJELICU 1... I OVAJ POPUST JE MAGICAN!
    DO SAD SU STVARNO SKRNAVI BILI, ALI SKIDAM KAPU ZA OVAJ POTEZ OC-u!!!

Danilo: ne piši velikim slovima po forumu zato što je to vikanje!

Member
    Datum registracije
    05.12.2008
    Godina
    39

Podrazumevano

konachno i neki pametni potezi...ovo sa 6osedima i politichkim prepucananjima stvarno nema smisla...al ovo je ovde balkan... :/

Datum registracije
    10.03.2009
    Skije / Bord
    ATOMIC KUNG POW
    Godina
    41

Podrazumevano

Bolje bi bilo Admine da ne brises tudje postove.....nego sto smaras oko kucanja velikih slova!!!

BANJALUKA, Ministar trgovine i turizma Republike Srpske (RS) Predrag Gluhaković izjavio je da će dva šestosjeda na Olimpijskom centru Jahorina danas dobiti upotrebnu dozvolu i sutra biti puštena u rad.
    “Ministarstvo za prostorno uređenje i građevinarstvo i ekologiju RS danas će izdati upotrebnu dozvolu za šestosjede na Jahorini na određeno vrijeme, odnosno za probni rad. Dobijena je i građevinska dozvola, tako da su ispunjeni svi uslovi da šestosjedi od sutra budu u funkciji”, rekao je Gluhaković.
    Ministar trgovine i turizma RS naveo je da je Vlada RS u ovaj projekat uložila oko 22 miliona KM.
    On je istakao da su sada otklonjene sve spekulacije i sumnje koje su dolazile iz pojedinih krugova da firme koje su izvodile radove ne isupnjavaju uslove.
    “Firme koje su na tenderu dobile ovaj posao imale su potrebne licence i uslove da rade”, rekao je Gluhaković.
    On je naveo da je puštanjem u rad šestosjeda, Olimpijski centar Jahorina završio prvi, od dva planirana projekta koja finansira Vlada RS, dodavši da će u ovoj godini početi sa realizacijom i drugi koji podrazumijeva osnježavanje staza na Jahorini. Srna
    http://www.capital.ba/sestosjedi-od-sutra-u-funkciji/

Zelim svima prijatno uzivanje u voznji sestosjedima i skijanju!!!!

Ski magare Nemanjus avatar
    Datum registracije
    28.04.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Worldcup RC / Blizzard Bonafide
    Godina
    46

Podrazumevano

Danilo, čemu sujeta? Postoje neka pravila u net komunikaciji kojih se svi pridržavamo, zašto ne bi i ti?

Datum registracije
    10.03.2009
    Skije / Bord
    ATOMIC KUNG POW
    Godina
    41

Podrazumevano

[quote=Nemanjus;44065]Danilo, čemu sujeta? Postoje neka pravila u net komunikaciji kojih se svi pridržavamo, zašto ne bi i ti?

Ma pusti to...necu da se raspravljam...
    jesi li ti predstavnik Ski Magare-ta!? Oce li biti nekih ski vikenda za sledecu nedelju ili produzenih ski vikenda!???
    Hvala na odgovoru!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 10 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 10)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •