Strana 21 od 49 PrvaPrva ... 11192021222331 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 201 do 210 od 489

Tema: Divcibare-Nova Staza

brdjanin alexa avatar
    Datum registracije
    25.01.2008

Podrazumevano Bilo lepo ali u sredu

Dvosed radio, skijaša 30. Ne dolazi dok ne padne sneg i malo mraza da stegne!!!! Slikano u sredu.
    Priložene slike Priložene slike  

◆◆ Grimani avatar
    Datum registracije
    04.02.2010
    Skije / Bord
    Line Sir Francis Bacon / Fischer BigStix / Volkl Mantra /
    Godina
    44

Podrazumevano

bio sam danas dosao oko 13h i staza sta da kazem....vidi se trava na par mesta nema toliko kamenja koliko pisu ovde ali dosta je zaledjena. ovo snega sto je napadalo je nista jer nisu utabali. U sustini njesra ali cu otici i trasu jer pada sneg i kao utabace. :(
    pored staze dublji sneg tvrd tako da i tu nije nesto...

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Tabace sigurno, ako jos samo malo napada. Slabo pada ovih dana, al se nadam da ce biti za sledecii vikend.

Senior Member Gimmy avatar
    Datum registracije
    06.05.2009
    Godina
    37

Podrazumevano

Najavili su na Divci cele nedelje sneg...ako im je verovati!!!

Member
    Datum registracije
    09.11.2007

Podrazumevano

i ja sam bio juce na Divci!ujutro u 11h nas 10 na stazi!kasnije cujem da se pokvario tanjir na staroj stazi pa su svi presli na novu i bilo nas je oko 150!to je nista za ovoliku stazu!staza je na vrhu bila extra a vec od polovine zaledjena!ne znam zasto nisu tabali odmah?bilo je na momente i magle na vrhu da se nije videlo dalje od 20m!!sneg je padao ceo dan!!!temp. -5!!

Member svetskigigacar avatar
    Datum registracije
    18.12.2006
    Godina
    41

Podrazumevano

Svratio bih na jedno sat, dva skijanja na Divcu kad budem isao ka Kopu, pa moze li mi neko reci da li vredi ici kad ne radi taj dvosed?
    Vidi! Skijam bez zuba!

Super Member Jelka avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Godina
    38

Cool

Citirati Originalno postavljeno od svetskigigacar Pogledati poruku
    Svratio bih na jedno sat, dva skijanja na Divcu kad budem isao ka Kopu, pa moze li mi neko reci da li vredi ici kad ne radi taj dvosed?
    Mislis tanjir?! Tanjir nije radio - dvosed radi...
    Pa ti svrati pa vidi.. Svi imaju razlicita misljenja - nekima je super nova, nekim ljudima nije.. Zavisi sta ocekujes...

Junior Member
    Datum registracije
    23.01.2010
    Godina
    43

Podrazumevano

Sneg je padao juce i danas ceo dan, tako da ne vidim nedoumice oko skijanja.
    Nova staza je za moj ukus bila odlicna u nedelju, za svakog po nesto, na vrhu blaga, na sredini zahtevna i pri kraju opasna
    U jednom trenutku je bila velika magla, visljivost je bila na 20m, ali je to trajalo mozda pola sata.
    Oni koji nisu sigurni u svoje skijsake sposobnosti, ne bi trebali da idu- zbog leda, ali zato postoji stara staza.
    Cinjenica je da na nekim mestima je izguljena, ali sa obzirom na sirinu staze, to ne bi trebalo nikom da smeta.Verujem da je to danas sa novim padavinama vec sanirano i da su uslovi za skijanje savrseni.
    Padavine se ocekuju tokom cele sedmice, tako da za vikend sigurno necu propustiti skijanje.

Super Member Jelka avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Godina
    38

Red face

Daaaa.. padace celu nedelju.. Ahh.. Lako je tebi - ti si profi!!

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jelena81 Pogledati poruku
    Sneg je padao juce i danas ceo dan, tako da ne vidim nedoumice oko skijanja.
    Nova staza je za moj ukus bila odlicna u nedelju, za svakog po nesto, na vrhu blaga, na sredini zahtevna i pri kraju opasna
    U jednom trenutku je bila velika magla, visljivost je bila na 20m, ali je to trajalo mozda pola sata.
    Oni koji nisu sigurni u svoje skijsake sposobnosti, ne bi trebali da idu- zbog leda, ali zato postoji stara staza.
    Cinjenica je da na nekim mestima je izguljena, ali sa obzirom na sirinu staze, to ne bi trebalo nikom da smeta.Verujem da je to danas sa novim padavinama vec sanirano i da su uslovi za skijanje savrseni.
    Padavine se ocekuju tokom cele sedmice, tako da za vikend sigurno necu propustiti skijanje.
    Ni ja, ni ja, ni jaaaaaa! Ako sledeci vikend ne bude dobrih uslova, onda
    Izmenio/la Nikolino; 08.02.2010 u 21:45.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •