Dvosed radio, skijaša 30. Ne dolazi dok ne padne sneg i malo mraza da stegne!!!! Slikano u sredu.
Dvosed radio, skijaša 30. Ne dolazi dok ne padne sneg i malo mraza da stegne!!!! Slikano u sredu.
bio sam danas dosao oko 13h i staza sta da kazem....vidi se trava na par mesta nema toliko kamenja koliko pisu ovde ali dosta je zaledjena. ovo snega sto je napadalo je nista jer nisu utabali. U sustini njesra ali cu otici i trasu jer pada sneg i kao utabace. :(
pored staze dublji sneg tvrd tako da i tu nije nesto...
Tabace sigurno, ako jos samo malo napada. Slabo pada ovih dana, al se nadam da ce biti za sledecii vikend.
Najavili su na Divci cele nedelje sneg...ako im je verovati!!!![]()
i ja sam bio juce na Divci!ujutro u 11h nas 10 na stazi!kasnije cujem da se pokvario tanjir na staroj stazi pa su svi presli na novu i bilo nas je oko 150!to je nista za ovoliku stazu!staza je na vrhu bila extra a vec od polovine zaledjena!ne znam zasto nisu tabali odmah?bilo je na momente i magle na vrhu da se nije videlo dalje od 20m!!sneg je padao ceo dan!!!temp. -5!!
Svratio bih na jedno sat, dva skijanja na Divcu kad budem isao ka Kopu, pa moze li mi neko reci da li vredi ici kad ne radi taj dvosed?![]()
Vidi! Skijam bez zuba!
Sneg je padao juce i danas ceo dan, tako da ne vidim nedoumice oko skijanja.
Nova staza je za moj ukus bila odlicna u nedelju, za svakog po nesto, na vrhu blaga, na sredini zahtevna i pri kraju opasna![]()
U jednom trenutku je bila velika magla, visljivost je bila na 20m, ali je to trajalo mozda pola sata.
Oni koji nisu sigurni u svoje skijsake sposobnosti, ne bi trebali da idu- zbog leda, ali zato postoji stara staza.
Cinjenica je da na nekim mestima je izguljena, ali sa obzirom na sirinu staze, to ne bi trebalo nikom da smeta.Verujem da je to danas sa novim padavinama vec sanirano i da su uslovi za skijanje savrseni.
Padavine se ocekuju tokom cele sedmice, tako da za vikend sigurno necu propustiti skijanje.
Daaaa.. padace celu nedelju.. Ahh.. Lako je tebi - ti si profi!!![]()
![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)