Ajde stekane bogati ti uvek nađeš neku zamerku, ako je kapacitet 1.5 skijaša u sekundi za vertikalni transport, i ako se lepo organizuju skijaši po stazi (kulturno u redove) sve će da ide kako treba
.
A sledeće godine će da nabave još par buldož(d)era i da poravnaju planinu. Sećaš se kako je pre snega bilo milina gledati one gromade od stenja po livadama i ispred pragova vikendica
.
Bolje bi bilo da na Jahorini nađu neki hepek za teranje magle, pošto je to najveći problem koji ja vidim tamo.

Originalno postavljeno od wlad
 Originalno postavljeno od wlad

Nisam nikad bio na Kopu, ali koliko cujem dosta je vece a unazad prije par godina i dosta bolje skijaliste. Sto ne znaci da na Jah nema dovoljno da se ne mozes dobro iskijati za vikend, mada su vikendom fakat guzve. Nije rijetkost da se ceka 15-20 minuta na zici (ne znam kakvo je sad stanje, ove godine nisam bio).
 Nisam nikad bio na Kopu, ali koliko cujem dosta je vece a unazad prije par godina i dosta bolje skijaliste. Sto ne znaci da na Jah nema dovoljno da se ne mozes dobro iskijati za vikend, mada su vikendom fakat guzve. Nije rijetkost da se ceka 15-20 minuta na zici (ne znam kakvo je sad stanje, ove godine nisam bio).