Strana 85 od 719 PrvaPrva ... 3575838485868795135185585 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 841 do 850 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Senior Member
    Datum registracije
    03.12.2008
    Skije / Bord
    Volkl Racetiger SC Ti
    Godina
    44

Podrazumevano

Zbog toga sam i odustao od Novogodišnjeg sankanja........

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

Evo ga, veje, rade i topovi, samo jos kad bi isterali ratrake...
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Senior Member
    Datum registracije
    03.12.2008
    Skije / Bord
    Volkl Racetiger SC Ti
    Godina
    44

Podrazumevano

Čujem da je juče sneg opet pukao!!!!

Member danilosubotic avatar
    Datum registracije
    10.03.2009
    Skije / Bord
    ATOMIC KUNG POW
    Godina
    40

Podrazumevano

Ima li koga na ovom forumu da je na Kopu ili zivi u blizini!? JELI PALO SNEGA!???

Junior Member
    Datum registracije
    30.11.2009
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od danilosubotic Pogledati poruku
    Ima li koga na ovom forumu da je na Kopu ili zivi u blizini!? JELI PALO SNEGA!???
    Informacije+kamere imas na infokop.net
    A pogledaj onaj deo "komentari"-to su iz 'prve ruke'
    Pozdrav
    Izmenio/la admin; 12.01.2010 u 19:49.

Super Member
    Datum registracije
    01.12.2008
    Skije / Bord
    Snowboard, komada nekoliko

Podrazumevano

Bio sam gore od 6 do 9 i borado sam sve 4 dana. Koleginica je otisla dan ranije i prenela info: snega ima koliko ima, ne bas, ali radi Karaman greben, Pancic, Duboka i Duboka II. I tako, odoh bez prevelikih ocekivanja. Sreda i cetvrtak: magla. Na Pancicu sam vise masio stazu nego se spustao po istoj. Snega kako gde. Cesto se potrefi poneki kamencic, kamen, stena. 'Sredjena' je bila smao 4b. Na donjem delu staze - koliko snega, toliko blata. Voznja po rastopljenom snegu je cesto licila vise na wakeboarding, a tako sam i kocio jer kantna je samo klizila kroz vodu :O
    Crvena duboka - spustanje je na pola staze vise licilo na Sandboarding, hehe, uvezbavanje novih disciplina. Pohvatao sam se sa tehnikom pa je bilo ok. Onaj deo staze do duboke II sam vidjao i u mongo gorem stanju ranijih godina, tako da je to bilo okej. Karaman greben, st aznam, tu se smaoz agrejem i spustim kad moram. Skola-skola-skolica, i najvise guzve. Sa karamana grebena na duboku,kako koji dan. sreda u cetvrtak rastopljeno da nema sanse da izvucem onaj ravni deo bez hop-cup ili skidanja borda u gorem slucaju, cetvrtak i petak je malo steglo i prolazilo se, ali je i staza progledala u donjem delu, pre levka i narocito sam levak ispred Duboke, u petak je deo dana stajao redar i branio daa se ide tuda, ali sam isao cim se on sklonio i tu sam vise isao nesto uz stazu zbog blata, ali isao sam, lepo je kada malo ima promena. Ne znam kako je bilo skijasima za voznju, ja sam se snalazio, ali je bord ponovo pun riseva, kao prosle godine posle BZ otprilike. Sa staze na stazu i odozdo na gore, jps malo sva cetiri godinja doba, kako koji dan. Znam za mnogo bolje, ali znao sma na sta idem i ne bunim se, to mi j ebila prilika jer bilo je par dana slobodnih, posle id eposao, neki ispiti, slava, pa verovatno nista od bordanja do sredine frebruara, i sa te strane sam zadovoljan. Ko ima bolju organziaciju, bolje da cea malo snega da padne ili ide negde gde ga ima...

Senior Member marsi avatar
    Datum registracije
    27.02.2005
    Skije / Bord
    Elan Amphibio 14 & SLX RD, CoreUpt Slasher & Lunatic, Dynastar omeglass speed

Podrazumevano

malopre se vratih sa kopa, skijao od petka do danas. uslovi ne bas sjajni kao sto andrija rece, ali za nas zeljne skijanja dovoljni. doduse juce danas dosta bolje skijanje nego prethodnih dana. crvena duboka onako standardna, po sredini ledeno po krajevima nanosi snega. danas su cak pustili i topove na crnoj dubokoj, pa kontam da ce od sutra moci i tamo da se skija. smara malo i guzva na stazama... sve u svemu ja zadovoljan skroz, obzriom na ocekivanja pre polaska.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Cool

Ovo ozbiljno "zaprašuje" ka dubokoj bar po slici.

Ljudi kakva je situacija, kako rade topovi?
    Dajte malo ocene i kometare

Ima li nade za sledeći (ski)vikend ??
    Priložene slike Priložene slike  

Senior Member marsi avatar
    Datum registracije
    27.02.2005
    Skije / Bord
    Elan Amphibio 14 & SLX RD, CoreUpt Slasher & Lunatic, Dynastar omeglass speed

Podrazumevano

topovi su skroz korektno odradili crvenu duboku, pretpostavljam da ce isto korektno odraditi i crnu, obzirom da se prognoziraju minus temperature ne vidim razloga da topovi ne nastave. da nisam imao obaveza ostao bih sigurno jos par dana. sto se sledeceg vikenda tice, rekao bih da ce biti ok, i ja bih isao na skijanje ali bih se pre polaska pomirio sa cinjenicom da uslovi nisu idealni.

btw. pancic i karaman greben su isto korektno odradjeni...

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

Sistemi za veštački sneg punim kapacitetom

Uprkos neuobičajenim vremenskim prilikama za ovo doba godine i nedovoljnoj količini prirodnih padavina, koje su učinile da mnogi ski centri u okruženju budu zatvoreni za posetioce, skijaši u ski centrima Kopaonik i Stara planina ipak imaju prilike da uživaju u zimskim sportovima. Sistemi za proizvodnju veštačkog snega u oba centra su proteklih dana radili punim kapacitetom.
    U ski centru Kopaonik skijanje je moguće na stazama Karaman greben, Pančić, Duboka crvena i Duboka crna, Malo jezero i Mašinac na kojima je debljina utabanog snega 30 cm, a u ski centru Stara planina na stazi Sunčana dolina sa debljinom utabanog snega od 20 cm. U oba ski centra, za uživanje na snegu najmlađih skijaša, u funkciji su i ski vrtići.
    Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste predstojeći vikend i uživaju u skijanju u nekom od ovih ski centara.

izvor: www.skis.rs
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •