pa da ali ovde nisi imao ni svoj krevet, oko smestaja su se iscigancili pa su francuzi pravili probleme, istumbavali su ljude uzduz i popreko...
pa da ali ovde nisi imao ni svoj krevet, oko smestaja su se iscigancili pa su francuzi pravili probleme, istumbavali su ljude uzduz i popreko...
drugo nesto ja putujem sa njima vec gomilu puta, i znam sta mogu da ocekujem za koje pare...da si bio tamo plakao bi veruj mi...stvar je u organizaciji, osiguranjima, informacijama itd...jel si procitao moju temu?
Ma čitao, kontam da kad od početka nešto ne štima, onda sve ide nizbrdo! Moguće da ih je sastavio sindrom megalomanije, pa su poslali neiskusne vodiče ili nešto slično, nadam se da je to samo izuzetak i da će im to biti pouka za dalje, jer je šteta da krenu putem nekih sličnih udruženja
!
Ipak su mnogi videli najbolja evropska (i svetska) skijališta zahvaljujući Skibusu, pa im treba dati možda još neku priliku.
![]()
To je davno ispričana priča, ima i tema na ovom forumu, tako da se ne bih na to vraćao.![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)