Strana 4 od 23 PrvaPrva ... 2345614 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 31 do 40 od 226

Tema: Firmirana oprema, i njene cene i kvalitet

ski još
    Datum registracije
    10.08.2006
    Skije / Bord
    Atomic s9
    Godina
    64

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Ova mora da je skijašica.....ovaj htio sam, da kažem, da nije manekenka, al je meni simpatična.....
    mozda je sankacica a htela bi da bude
    http://www.briko.com/products.php?id...ry=397&menu=52
    Izmenio/la D.I.M.; 06.11.2009 u 21:59.

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

ja iskljucivo kupujem proslogodisnju marku ili jos bolje od prije dvije sezone
    idem devizom da je bilo mokro i hladno i prije godinu ili dvije
    pa ako je prosle godine jakna bila vriojedna 800 meni ove godine vrijedi 250 rasprodaja je cudo

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od D.I.M. Pogledati poruku
    Ovo je spam!

Inače, istakli smo značaj pantalona. Prvo kupuj dobre pantalone pa tek onda jaknu jer ako se voda cedi niz repelentnu (vodoodbijajuću) jaknu, a nemaš dobre pantalone, onda računaj da ćeš imati mokre gaće.

Ali zanemarili smo rukavice, jedini deo opreme za koji bi trebalo platiti koliko god traže pod uslovom da postoje neke stvarno dobre. Na žalost, to je upravo onaj deo opreme koji se najčešće gubi.

MayaM
    Guest

Podrazumevano

Ajte molim vas nastavite, nemojte sada stati, trebaju mi rukavice a nemam pojma sta da uzmem! Sa mojim znanjem o tome mogu ih posmatrati samo kroz estetsku kategoriju i tako se redovno zalepim za kolmar od 7000din!

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od MayaM Pogledati poruku
    Ajte molim vas nastavite, nemojte sada stati, trebaju mi rukavice a nemam pojma sta da uzmem! Sa mojim znanjem o tome mogu ih posmatrati samo kroz estetsku kategoriju i tako se redovno zalepim za kolmar od 7000din!
    Colmar rukavice?

Radije marku koja proizvodi rukavice, kao npr. Reusch, Invicta, Level ili Zanier. Ima ih još, ali mi sad ne padaju na pamet.

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Super Member
    Datum registracije
    01.12.2008
    Skije / Bord
    Snowboard, komada nekoliko

Podrazumevano

Moja odeca je uglavnom kupovana po robnim kucama u nemackoj, znaci: C&A, Karstadt, takodje iz Tschiba (TCM) i sl. Prilicno sam zadovoljan, mada nisam bio siguran koliko je dobra oprema - i nisam nesto zimljiv. Ipak primetio sam da drugi kukaju kako im j ehladno na rukama recimo i sl, a meni ok. Onda sam jednom umesto standardne jakne nosio Mc Kinley koju sam kupio u BG, i jakna je @#$%!, mnogo je vise produvava vetar, ma nista posebno. I ako jenekome tako i sa rukavicama i ostalim,mogu da zamslim samo, tu nema ni u od uzivanja na snegu, to je mucenje!

Member shaolin_master avatar
    Datum registracije
    11.09.2007
    Godina
    45

Podrazumevano

Dobro jutro dobri ljudi. Kasno se setih da vas pitam al' ' ajde.
    Da li neko zna mozda ime lanca prodavnica ili slicno u Italiji gde se mogu kupiti ovih dana na snizenjima proslogodisnji modeli skija i ski garderobe?

Ustajanjeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od MayaM Pogledati poruku
    Sačekaj Expozim... bićeš u prilici da iz hrpe rukavica odabereš prave po vrlo povoljnoj ceni... Ako baš žuriš, prošetaj do Intersporta, imaju i oni u ponudi finih modela od prošle godine i sve su jeftinije od tog Colmara

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Imam vise pari rukavica. Nisu nista spektakularno ali gotovo iskljucivo koristim onaj par koji nema prste, tj onaj deo namenjen prstima je izjedna. Neki to zovu šakarice. Mogu da preporučim. To su u principu borderske rukavice koje skijaši izbegavaju jer im se valjda čini da će im smetati pri držanju štapa. Moje iskustvo kaže da to nema veze i da takve rukavice ne ništa ne smetaju, a toplije su od onih sa odvojenim prstima.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •