Strana 13 od 14 PrvaPrva ... 311121314 PoslednjaPoslednja
Rezultati 121 do 130 od 134

Tema: Francuska

Super Member
    Datum registracije
    20.02.2009
    Godina
    57

Podrazumevano Francuska ...

Ovde se radi o 50tak evra manje preko tih" grupa koje se same organizuju"

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Pročitaj pažljivije Stekanov post pa će ti sve biti jasnije

Super Member
    Datum registracije
    20.02.2009
    Godina
    57

Podrazumevano Kaze Stekan...

A kaze i Wlad........
    A ja zakljucio da cu ove godine najverovatnije auto ostaviti u garazi i krenuti sa SkiBusom put Francuske i ostaviti po strani logiku cena
    Obzirom da sam skijao samo u A i I (dobro i Slo i BG), godinama se premisljam o skijanju u F ali, put busom od22h me je uvek obeshrabrivao. Pogotovu sto sa sobom vucem i suprugu i decu. Kolima ili busom za 400evra manje, ostaje dilema.....

Member Nikola Milosavljevic avatar
    Datum registracije
    28.01.2009
    Godina
    45

Podrazumevano

^^Pazi, s obzirom da je 95% tog puta auto-put, 22h nije neki problem. I to ti kazem ja, koji žestoko ne podnosim bus. Ja na pr. ne mogu da spavam u busu, a prosle godine, kad je majstor fixirao brzinu na 100, zapanjio sam sam sebe. Spavao sam ko beba solidan broj sati, tako da slobodno na put!

Senior Member SkiBus avatar
    Datum registracije
    23.01.2007

Podrazumevano

Ponuda SkiBusa za Tignes iznosi 299 eura, a ne 319. Posteljinu i čišćenje naravno da ne uključujemo i ne računmo u cenu, jer je to opciona kategorija. Ko želi da nosi sopstvenu posteljinu (samo presvlake su u pitanju) ne mora da plati rentiranje iste.
    Što se tiče čišćenja apartmana, ukoliko se gosti dobro organizuju moguće je da završe tu operaciju za 20 minuta. Zaista se na prste mogu nabrojati naši "lenji" članovi koji su prošle sezone bili radi izdvojiti 50ak eura za taj posao. Važno je napomenuti i da prošle godine nismo imali ni jedan jedini sliučaj da je neki od apartmana nakom pregledanja od strane kontrolora bio okarakterisan kao loše očišćen i sređen..

Na naznačenu cenu jedino je potrebno platiti boravišnu taksu od 7 eura, koja je više nego duplo jeftinija nego na Kopaoniku.

Sasvim je logično što grupe imaju jeftinije tarife nego pojedinci. Mi kao udruženje ljubitelja skijanja imamo zaista veliki broj članova koji sa nama skijaju u ski centrima Francuske. Zar bi bilo pošteno da neki individualac ima iste ili bolje uslove, ako mi svake godine dolazimo u velikom broju. Francuzi, iako uvrnuti na svoj način, imaju zaista normalnu i racionalnu poslovnu politiku. Sve dok Italijanima i Austrijancima individualne cene budu na nivou grupnih (mali popusti na skipas za grupe), mi sigurno nećemo skijati kod njih.. Osim u promo periodima kada mogu da se nađu skijališta gde je besplatan skipas. Pa upravo naš Kopaonik i Skijališta Srbije, funkcionišu na taj način. I šta je tu dobro i noramlno?! Na 50 ljudi daju 1 skipas!! Taman za vozača autobusa, pod uslovom da je bus pun i da svi koji idu i skijaju. Pa ko će da im sakuplja tolike pare a da nema makar jedan besplatan skipas za vodiča..

SkiBus će se uvek truditi da ima najniže moguće cene skijanja za svoje mnogobrojne članstvo. Iz tog razloga trenutno i izbegavamo organizaciju aranžmana u Austriji, iako imamo mnoge zahteve za tim. Smatramo da je mnogo racionalnije otići na dva skijanja u Francusku, nego na jedno u Austriji.. Što ne znači da se situacija neće i promeniti.
    Samo još da nam skinu te vize i osvojismo Francusku...

SkiBus je udruženje koje pored jeftinih ski aranžmana, svom članstvu obezbeđuje mnoge popuste, prvenstveno vezane za skijanje (servisi, rentali, kupovina ski i druge sportske opreme i konfekcije, popusti u ski centrima u restoranima, fastfoodovima, kafanama, popusti na cene ski pasa...). A tu su i naši prepoznatljivi ski vikendi, tako koncipirani da se plaća samo jedno noćenje, a skija puna dva dana. Ne treba zaboraviti da i mi imamo naše planine..

Senior Member
    Datum registracije
    23.12.2008
    Godina
    41

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od alpinista Pogledati poruku
    Evo ova . . . rebarca!
    jesi bio na ovom skijanju sa nekim deckom iz arandjelovca?

Junior Member
    Datum registracije
    28.10.2009
    Godina
    41

Podrazumevano

Postovani,

Novi sam na forumu...verujem da je hiljadu puta napisano...

Ali,

da li neko moze da mi kaze tacno koliko me put (bez goriva) izadje od Bg - Val Thorens-a ?

i jos neki saveti?ako ih ima...

Hvala puno

ski još
    Datum registracije
    10.08.2006
    Skije / Bord
    Atomic s9
    Godina
    64

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jokker Pogledati poruku
    Postovani,

Novi sam na forumu...verujem da je hiljadu puta napisano...

Ali,

da li neko moze da mi kaze tacno koliko me put (bez goriva) izadje od Bg - Val Thorens-a ?

i jos neki saveti?ako ih ima...

Hvala puno
    http://www.viamichelin.com/viamichel...MaHomePage.htm

Zeljko
    Guest

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    Ljudi ima li vec nekih informacija o organizovanom odlasku u francusku na skijanje tamo negde u februaru? Planira li se nesto?
    I ko je zaduzen za ta organizovanja?
    Imas neke organizacije iz Bg-a koje organizuju put u Francusku krajem januara i pocetkom februara i to prilicno jeftino!

Junior Member
    Datum registracije
    05.01.2012
    Godina
    48

Podrazumevano

Planiram krajem januara prvi put u Francusku. Sad gledam na sajtovima Alpe D'huez, Les2Alpes, Valmeinier da radi samo trecina staza a snega ima. Pretpostavljam da je tako zbog malog broja gostiju trenutno. Ne isplati mi se da prelazim toliki put za tako malo staza. Kada francuzi obicno pustaju pun kapacitet.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •