Stevo varash se (djelomicno), ti si iz RAMa izvukao neke podatke koji se odnose na jedan drugi produkAt (mada od istog proizvodjaca). "Onda" se radilo o vezu valjda bijase s810 i vez je odma bio eliminisan, a od proizvodjaca sam dobijo novi vez s810 TI, ako se dobro sjecam, moj RAM je katastrofalan pa ne uzmi za zlo ako brojevi nisu potpuno tacni, za pricu to i nije relevantno (btw. taj novi vez sam koristijo sve skupa 2 dana). To sa neispravnim vezom je dakle dogadja od prosle sezone.
Sa novim skijama sam uzeo i nove vezove z12 tj novija verzija onih s912. Zao m sto makar nisam uzeo 14ku ili 16ku pa i od Salke, a naj sretniji bi bijo da sam uzo neki Luk (sa slaninom) ili jednim rossijem.
Vez je nastiman na aparatu, po onoj nekoj metodi za koju si ti nekad u proslosti ostavljao linak. Dakle nekoliko bitnih faktora odredjuju na kom podijoku treba da stoji vez. Tezina, visina, nivo i jos po nesto....... (sto se nivoa tice imaju tri mogucnosti pocetnik, srednji i expert, kod mene ukucano to (o)srednji i na kraju kod mene ispao 8smi podiok. Ko sto vec ispricah ispado je pri sudaru sa talasicima tvrdog snjega van staze. Ono sto si ti rekao da je moguci razlog; snjeg na pancerici, je mozda 100% tacno, ipak mislim da jedan ljudski vez ne smije da se otvara kod prve jace 'distorzije'.
Elem vez je ispravan samo je Salomon. Kompjuteraski nastiman na 8icu a rucno to jest shrafcigerom na 11.
Uopste ne mislim da je to cool, imati visok podijok, ali sam u tom trenutku izmedju dva zla birao manje. Nije rijedak slucaj da se za skijanje van staze vez vise zategne tj digne na veci podijok. Kad vozis puder moze da stoji i na 3, ali kad je tezak snjeg u pitanju onda......prosle godine sam posudjivao skiju na kojoj je vez nastiman na 7, na mokrom snjegu van staze se otvarao u svakom trecem zavoju, a ja nit sam neki previse brz offpistas a nit sam 100 kila tezak.

Odgovor sa citatom
.
.
.