Strana 4 od 4 PrvaPrva ... 234
Rezultati 31 do 34 od 34

Tema: sta kupiti

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

B-tech je ranijih sezona uvek imao ispisan flex, ali ovo je iz nove serije 2008/09.
    Ako su bukvalno iste kao ove sa slike, onda je flex 70. Posto si ti prilicno tezak, mozda bi valjalo da su malo tvrdje.

Medjutim, opisao si se kao pocetnika tako da ti je i ova pancerica OK. Najbitnije je da se ti osecas udobno u njoj.

Senior Member
    Datum registracije
    18.12.2008
    Skije / Bord
    Fire Arrow 74
    Godina
    52

Podrazumevano

sto se udobnosti tice, kao banja su. Jedino sto sam ukapirao skijajuci je to da imam spustene svodove tabana - dakle nit ravni nit normalni. Posle sat-dva skijanja osecam pritisak na unutrasnjem delu noge, tacno iznad svoda, sa strane a izmedju pete i prstiju. Neko mi rece da je to upravo zbog spustenih svodova te noga koja je u neprirodnom polozaju a time i nenormalnom polozaju sto se pancerice tice, trpi pritisak i time boli. Nije mnogo strasno ali nije bas da sam srecan. Za sada sam to resavao tako sto odem na caj/vince, skinem pancerice, odmorim malo noge i posle 10-15 minuta na skije. Da napomenem da je isti slucaj sa svim pancericama koje sam do sada nosio.

Mislim, a ispravite me ako gresim, da bih morao da ubacim neke ortopedske uloske u njih. Imam sada neke uloske za normalne cipele ali ne znam samo da li da te/takve ubacujem u pancerice ili za to treba uzeti posebne za tu svrhu. Ovde bi Stekan - the Tzar of improvizacija mogao da pomogne ja verujem.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    63

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od lector Pogledati poruku
    Mislim, a ispravite me ako gresim, da bih morao da ubacim neke ortopedske uloske u njih. Imam sada neke uloske za normalne cipele ali ne znam samo da li da te/takve ubacujem u pancerice ili za to treba uzeti posebne za tu svrhu. Ovde bi Stekan - the Tzar of improvizacija mogao da pomogne ja verujem.
    Sve zavisi od jednog čisto filozofskog pitanja: da li ti trebaju ulošci za noge ili za pancerice.
    Ako je ovo prvo, onda odgovaraju i ulošci iz cipela. Naravno, uz uslov da mogu stati, ali tu je Grunfova antologijska misao: Ništa nije predugačko ako se dobro skrati.

Šalim se malo. Isprobaj i znaćeš na čemu si.

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

Imam isti problem. Nije strasno, ali razmisljao sam i ja da pokusam sa nekim uloscima dodatnim.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •