Pazi sad, mene ni najmanje ne interesuje to sto su sidra jeftinija od vucnica i sto su laksa za odrzavanje, jer ja placam ski pass koji je i onako preskup za nas zivotni standard!!!
Ja sam T-U-R-I-S-T-A, i apsolutno me ne interesuju te price tipa, skupa tehnologija i sl. Bitno mi je da ako vec platim skupo,da dobijem i odgovarajucu uslugu, a ne da bude ono "ne radi Gvozdac ili Ogorjelica zbog jakog vetra", ali cete vi ipak platiti pun iznos ski pasa!!!
Na Kopaoniku naplacuju 2 hladna i brasnjava parceta gibanice 700 dinara, a jedva da su naucili da kazu "izvoli", tako da ta prica o jeftinom ulaganju ne pije vodu!!!
Ostvarena cista devizna zarada od turizma u Srbiji prošle godine iznosi 44 miliona dolara, saopštila je Turistička organizacija Srbije.
Neka jedne godine uloze ceo iznos u rekonstrukciju postojece tehnologije, marketing, i sve sto ide uz to pa ce Srbija za 2-3 godine od zarade moci priusti sebi i neku gondolu!!!
Ostaje samo da se vidi koliko ce miliona otici u privane dzepove, pa ono sto ostane "mozda" se i ulozi u neki alpski otpad!!!
Nista licno, ali tako stoje stvari kod nas!!!