Strana 4 od 15 PrvaPrva ... 2345614 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 31 do 40 od 142

Tema: -idealna duzina-

Junior Member
    Datum registracije
    17.01.2009
    Godina
    46

Podrazumevano

Ipak sam ostao pri ovim skijama, jedan od razloga je to što nisu imali ništa drugo za ponuditi osim dynastar omegacarv 10 dužine 152 cm, a drugi je što su me uvjeravali da ću na ovoj skiji više uživati na domaćim stazama koje su kratke, uske i često ledene.. uz njih sam uzeo i LANGE concept 65 pancerice.. također njihova preporuka! navodno zbog tvrdih skija je bolje da uzmem mekšu pancericu...

Super Member
    Datum registracije
    15.03.2004
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od enkkara Pogledati poruku
    Ipak sam ostao pri ovim skijama, jedan od razloga je to što nisu imali ništa drugo za ponuditi osim dynastar omegacarv 10 dužine 152 cm, a drugi je što su me uvjeravali da ću na ovoj skiji više uživati na domaćim stazama koje su kratke, uske i često ledene.. uz njih sam uzeo i LANGE concept 65 pancerice.. također njihova preporuka! navodno zbog tvrdih skija je bolje da uzmem mekšu pancericu...
    Imaju oni nešto drugo da ti vrate, pare. Fore o fiskalnim računima i nemogućnosti vraćanja love nemoj da popuušiš.
    Nećeš uživati, prekratka je, ako nisi expert bićeš vrlo često na guzici ili nosu.
    Tvrde skije i meka pancerica je jedna od većih gluposti koje sam čuo a vezane su za skijanje.
    Traži pare nazad, ljubazno objasni da nećeš te skije i ne daj se nagovoriti. To je fina prodavnica pa me stvarno čudi njihovo, u ovom slučaju, bezobrazno insistiranje da ti skija odgovara.

Ustajanjeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
    Sto ljudi - dvjesta skija, sto žena - dvjesta s..a
    Dopunio bih ovo:

Sto ski prodavnica - pedeset glupih preporuka prodavaca

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od enkkara Pogledati poruku
    također njihova preporuka! navodno zbog tvrdih skija je bolje da uzmem mekšu pancericu...
    Očigledno su dobri trgovci, ubedili su te za obe stvari da ih kupiš.. Skijati na tvrdoj skiji nema smisla ako imaš mekanu cipelu.

Razmisli logički, da li to znači da su tvrde / race cipele namenjene za mekane / početničke skije? Tvrdo ide sa tvrdim (napredniji skijaši) a meko sa mekim (početnici), dok većini treba "nešto izmeeđu".

Narodski rečeno, oni su tebi uvalili ono što su imali, i za sve su našli neki izgovor, i za tvrdoću, i za dužinu, i za mekoću. Nadam se samo da ti nisu prodali cipele broj veće da možeš da ih obuješ sa 3 para čarapa...

Junior Member
    Datum registracije
    17.01.2009
    Godina
    46

Podrazumevano

ma i kod pancerica je bila brzina.. žena me pitala koji broj nosim, ja rekao 42, ona mi izvuče pancerice 37 i kaže da je to broj! probao sam ih i čini mi se ok, ali u desnoj ima malo lufta! recimo da nogu mogu gurnuti još 0,5 cm da bih dohvatio vrh pancerice u običnim čarapama! lijeva mi se čini ok jer u stojećem stavu dodirujem vrh pancerice, u skijaškom ne! ja sam uistinu laik i prvi put kupujem opremu!oni su mi rekli da su te pancerice meni odgovarajuće.. nadam se da još i na njima nisam popušio foru! trgovci mi se čine onako prilično upućeni.. nadam se da to nije samo politika da prodaju!

Ski legenda
    Datum registracije
    26.11.2005
    Godina
    55

Podrazumevano

Jedino rešenje,sve nazad u prodavnicu,keš u džep .

i-a, i-a...
    Datum registracije
    03.02.2006
    Skije / Bord
    Atomic Nomad Blackeye
    Godina
    44

Podrazumevano

Pa jarane sto si nas pitao ako si sve kupio sto ti daju

Kako ti je izvukla 37 broj, mozda jedino 27 (mondo point, duzina u cm). Ako si vec uzeo tvrdju skiju, bilo bi logicno da uzmes i tvrdju cipelu. Jesu kod nas kratke i uske staze, al su cesce razvaljene i neuredjene nego ledene.

Junior Member
    Datum registracije
    17.01.2009
    Godina
    46

Podrazumevano

27.. na naljepnici i na kutiji, a na čizmi piše 27,5

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

vala zajebali su te da grdje nisu mogli
    uvalili ti pro model djecije skije i amaterske pancerice flexa
    meksih carapa kad vec moram da dam ovako brutalan komentar (izvinjenje)
    uzimaj pare nazad pa se raspitaj
    10X bi prosao bolje da si uzimao opremu ovdje na forumu
    ali stan ja znam i ko mene pita

Junior Member
    Datum registracije
    17.01.2009
    Godina
    46

Podrazumevano

sve i da ih vratim, ima li sta u ponudi za 200 eura?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •