Strana 45 od 719 PrvaPrva ... 3543444546475595145545 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 441 do 450 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Junior Member stalker avatar
    Datum registracije
    22.02.2006

Podrazumevano

Opsti utisak od danas - ok, imajuci na umu uslove. Snega nema previse, ali na Karaman Grebenu je sasvim OK sredjena staza. Da je pri ovolikom snegu bila pustena neka strmija staza verovatno bi do kraja dana bila unistena, ovako blaga staza, bez mnogo skijasa, sasvim se ok drzala. U toku dana se malo otkravilo, pogotovo u donjem delu staza, al je posle 2 udario hladan vetar i minus. Ako u sredu/cetvrtak padne sneg bice prava stvar - toliko cenim da maksimalno moze da izdrzi sadasnja podloga - posto preko nedelje ima malo skijasa, a i bice relativno OK temperature.
    Danas je bilo malo frustrirajuce gledati kako na prazno motaju Pancic express i Duboka 1 - a niko ne moze da se vozi, al dobro..
    Prvi utisci su uglavnom OK, osim sto mislim da su mogli da puste bar jos mali karaman - a ne karaman greben i karaman sidro - koji skoro da i nemaju vezu - osim ako necete da pesacite.
    Takodje, pustili su centar za pesake, al mislim da to nije ni funkcionisalo - kad sam hteo da idem tamo, kod sidra na malom jezeru stavili su mrezu - kako se ne bi islo na centar, kao ne radi, iako je uredno sve vreme na novim displej tablama sa ski info podacima islo obavestenje kako radi.. al dobro.. Za 50% cene ski passa od SS nismo ni mogli da ocekujemo vise..
    Vidimo se sledece nedelje ako bude snega, nadam se
    Puska, sekira, cokula i mac da posecem sav taj korov i da krenem u neke planine gde nema nove godine...

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

Otprilike sam isto i ja hteo da napisem. Karaman Greben se jako dobro drzao. Oko podneva je poceo malo da popusta, ali to nije mnogo trajalo posto je posle opet dunuo hladan vetar i stegao sneg. Karaman je po meni stvarno bezveze pusten jer sumnjam da se iko prebacivao tamo. Bolje da je pusten Mali Karaman, ali dobro. Na kraju se opet svelo skijanje na Karaman Greben sto je malo smorilo, ali barem se skijalo. Nadam se da ce pasti jos nesto i da ce sledeceg vikenda raditi nekoliko staza kako bi uzivanje bilo vece.
    Toliko od mene za sada. Fotke malo kasnije.

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

A evo i nesto malo fotki na brzaka

Junior Member stalker avatar
    Datum registracije
    22.02.2006

Podrazumevano

pa da.... to je to...

evo i par mojih fotki do danas, nastalih dok je bilo malo vedro:

http://www.infokop.net/gallery/v/Kop.../kop14dec2008/
    Puska, sekira, cokula i mac da posecem sav taj korov i da krenem u neke planine gde nema nove godine...

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

al' smo dobili zirafe
    jel su ih palili?
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od stalker Pogledati poruku
    Za 50% cene ski passa od SS nismo ni mogli da ocekujemo vise..
    Vidimo se sledece nedelje ako bude snega, nadam se

Aman, ljudi.
    50% odsto cene ski pasa? Za sta? Za 5% odsto skijalista? I jos to proglasavamo da je OK?

Administrator admin avatar
    Datum registracije
    14.03.2005
    Godina
    64

Podrazumevano

Prva proba sistema za "pravljeni sneg"
    14.12.2008. Kako nezvanično saznajem, u nedelju je vršena i prva proba sistema za "pravljeni sneg". Prvi put, sistem je opterecen punim pritiskom....
    Tom prilikom je konstatovano da se pritisak vode negde gubi. Mesto je locirano, negde između Malog Karamana i Karaman Grebena. Ljudi iz firme Amiga užurbano rade na otklanjanju kvara, i očekuje se da će sistem biti u funkciji do subote 20.12.08 kada je, nezvanicno, zakazano svečano puštanje u rad.

Junior Member Nindza@ avatar
    Datum registracije
    18.05.2007
    Skije / Bord
    HeaD Global & Atomic Skullz

Smile

Postovanje

Da li neko zna koje su staze pored karaman-a, jos pokrivene novim system-om za vestacki sneg.

Puno hvala Admin sto najzad mogu da pisem

^ ^ ^ stanislaw avatar
    Datum registracije
    23.08.2006
    Skije / Bord
    Burton Custom flying V 156
    Godina
    47

Podrazumevano

vratili smo se iz italije i tamo smo imali 6 dana ski pass za dz i to za 95% staza koje su radile (ukupno 115 km). kao sto se zna sve staze pokrivene sistemom za vestacki sneg i jos 3 m pravog je bilo, pa moje pitanje je cemu radovanje za ovo na kopaoniku za ukupno par desetina km staze i ski pass po toj ceni ??

Member
    Datum registracije
    02.12.2008
    Godina
    62

Podrazumevano

Kojih par desetina km. staza?? Radile su samo 2-3 zice .. SRAMOTA::

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 7 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 7)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •