Opsti utisak od danas - ok, imajuci na umu uslove. Snega nema previse, ali na Karaman Grebenu je sasvim OK sredjena staza. Da je pri ovolikom snegu bila pustena neka strmija staza verovatno bi do kraja dana bila unistena, ovako blaga staza, bez mnogo skijasa, sasvim se ok drzala. U toku dana se malo otkravilo, pogotovo u donjem delu staza, al je posle 2 udario hladan vetar i minus. Ako u sredu/cetvrtak padne sneg bice prava stvar - toliko cenim da maksimalno moze da izdrzi sadasnja podloga - posto preko nedelje ima malo skijasa, a i bice relativno OK temperature.
Danas je bilo malo frustrirajuce gledati kako na prazno motaju Pancic express i Duboka 1 - a niko ne moze da se vozi, al dobro..
Prvi utisci su uglavnom OK, osim sto mislim da su mogli da puste bar jos mali karaman - a ne karaman greben i karaman sidro - koji skoro da i nemaju vezu - osim ako necete da pesacite.
Takodje, pustili su centar za pesake, al mislim da to nije ni funkcionisalo - kad sam hteo da idem tamo, kod sidra na malom jezeru stavili su mrezu - kako se ne bi islo na centar, kao ne radi, iako je uredno sve vreme na novim displej tablama sa ski info podacima islo obavestenje kako radi.. al dobro.. Za 50% cene ski passa od SS nismo ni mogli da ocekujemo vise..
Vidimo se sledece nedelje ako bude snega, nadam se