Bio sam par puita, lepo porodicno mesto. Sto se skijanja tice moze da zadovolji dosta velike apetite(ali ne i najvece).
Bio sam par puita, lepo porodicno mesto. Sto se skijanja tice moze da zadovolji dosta velike apetite(ali ne i najvece).
Ja po tim vasim postovima mogu da shvatim da Bad i nije neko mesto, ali ja sam onda imao srecu da je svih sedam dana vreme bilo fantasticno, sa puno sunca, snega, pripremljenih staza i temperaturom od -5 stepeni![]()
Hvala svima na odgovorima, nekako sam skapirao da ovo mesto ipak i nije za mene i ekipu,mada oni termalni izvori i ona bata banetova staza super zvuče.
Ma zasto nije, vidi, i to ce ti biti samo jedno iskustvo vise a mislim da se neces razocarati.
Evo vratio sam se pre nekoliko dana iz bad-a i sta vam mogu reci,austrijanci su me odusevili.Doduse nije bilo prirodnog snega uopste do poslednjeg dana ali je zato 98% staza pokriveno topovima
.Staze su uvek bile savrseno pripremljene koliko su to vremenski uslovi dozvoljavali(3 dana se temperatura kretala izmedju 5-13c
).Terme se isto ne smeju zaobici dobro dodje relaxacija posle skijanja.Franz klammer staza je stvarno odlicna ali nazalost nije radio prvi deo staze koji je mnooooogo strm
.Eto ako jos nekoga interesuje neka pita
![]()
ski rules![]()
da li bi neko mogao da opise kakav je put do tamo, koliko je komplikovano doci kolima, neki malo detaljniji opis. Hvala
Kolima do Bada je pi.... dimBeograd-Zagreb-Jesenice, prodjes kroz tunel, udjes u Austriju i pored Vilaha ides jos nekih 60 km Auto putem A 10, do mesta Seeboden. Kod tog mesta gde je i istoimeno jezero skrenes desno i nekih 30 km imas do Bada. 664 km od Beograda, i imas 95 eura troskova, sto goriva sto putarina.
^tnx bata bane
A putevi kontam da su skroz ok i ocisceni jer je to ipak EU, eventualno bas u badu mozda ima snega po putu??? I posto si ti bas dosta upucen, da te smaram jos malo
Nesto sam u fazonu da ne dajem ovim nasim sugavim agencijama pare nego da sve sam organizujem/rezervisem preko neta. Sta mislis ti o tome, ono kao platim depozit za neki apartman, jel sigurno to??? stvarno ne bih voleo da dodjem gore a oni se prave ludi
ili mozda na neki drugi nacin da se organizujem???
tnx
Bata Bane ti je dao jedan smer (mali su ti troškovi Bane- jel si ti to računao vinjetu u SLO)? Evo drugi: BG-ZG-MB-Dravograd-Klagenfurt-Feldkirchen-Oberboden-Gnesau-Patergassen-Bad Kleinkircheim. Ja več oko osam godina idem na zimovanje preko neta. Platim depozit (važi i za Austriju i Italiju) i nikakvih problema nije bilo. Možeš i preko neta pogledat kako izgledaju sobe, kvadraturu....Ma ne boj se, pa nije ti to Balkan....
Idem do Bad-a kolima sredinom januara. Kakva je kombinacija sa klopom. Jel se odavde nosi ili je eventualno lidl ili neki drugi market kod Ljubljane bolje resenje ili su u Bad-u cifre ok.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)