Pratim izgradnju staza i liftova prema Rusama i mislim da ce biti odlicne kada se zavrse...
Inace Miki postuje na vise evropskih foruma o skijanju
Pozz
Pratim izgradnju staza i liftova prema Rusama i mislim da ce biti odlicne kada se zavrse...
Inace Miki postuje na vise evropskih foruma o skijanju
Pozz
Da, istina je pogotovo na alpinforumu......E vidiš, ja te radove gledam iz domače fotelje jer živim u Rušama odnosno Selnici koja je sasvim blizu....Bio sam ove subote i sam gore peške....Pogotovo če biti dobar ovaj donji dio, koji se još ne gradi...ovaj gornji je za moj ukus premalo zahtevan. Pošto je staza dosta široka bit če problema oko zasnježavanja staze, barem ja tako predpostavljam......Ali kad če biti sneg napravljen, onda je lega te staze fantastična i ovde sneg ostane najduže na tom delu Pohorja....
![]()
![]()
Evo najnovije fotografije nove naprave......Slikao član smucisca.net-Miki 19.11.2008 A sutra počinje zasnježavanje.....![]()
au, fina fina![]()
![]()
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Evo počelo na MB Pohorju i u Kranjskoj Gori......izgleda da čemo za vikend biti gore...............apropo je idem sutra na Molltaler Gletscher, da zvanično otvorim sezonu![]()
Skiman, je l' na Pohorju menjana ona glavna gondola od Maribora ili još radi stara?
Nije, bit če menjana do Univerzijade 2013....ali je zato juće ovo proradilo, a danas bilo sa moje strane i izprobano....za moj ukus malo preblaga padina, ali je ipak onako zgodna staza za carving. Dame i gospoda......nova šestosedežnica Pisker na Areškem Pohorju.....
![]()
joooj...a tebi ovo bukvalno iza kuce...kol'ko ti treba peske?
lepo, lepo i siroko![]()
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)