Strana 45 od 108 PrvaPrva ... 3543444546475595 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 441 do 450 od 1073

Tema: Freeride, Heliskiing itd. ...

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Talking

Hahaha, još je vruće .

Nego, ja sam ubeđen da ćeš imati i energije i volje da skijaš na debeljucama po ceo dan - kada dođe pravi dan sa puno snega - kada krene uživancija

Ja kao (skoro) večiti optimista mislim da ova zima ne može da omane, kao što ne može da omane svaki mart (sa velikim "dump"-ovima), u to ime idem da

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
    Još kad bih imao slobodnih dana na zimu da ih vozim... I dovoljno dubokog snijega za ove "debele"... I dovoljno kondicije da se sa njima borim... Da je babi nešto, ne bi bila baba...

Prilog 1930
    Dragi stevo (jel se opet obracam obracam munzetu???)

Zasto cekati zvanicnu sezonu da bi se oprobale dasKetine; Jedan dugi vikend u Schwici, ovih dana, i eto ti ljetnog testa :

Vidji ove slike maznute sa tetongravity (slika je napravljena jutros negdje oko Engelberga)

Ime: Engelberg-Stand-16-08-2008.jpg
Pregleda: 169
Veličina: 44,4 KB

pogledtai i webkamere sa ove stranice, ima u Shvici izbora ovih dana:
    http://meteo.sf.tv/sfmeteo/wetter_aktuell_meteorama.php

PS
    Ovim putom pozdravljam druga Stekana, sa kojiim ne prozborih ima odkad sebe.
    Izmenio/la Sapa; 16.09.2008 u 17:01.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

pardoniram se, slika je....avgust
    ama pada bash, bash ovih dana opet, jel tu negdje chickoo da nam da info iz prve ruke, vidm da je padalo na Andermattu ovih dana.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano E hevo je slika od juce iz Engelberga

Ona od avgusta je romanticna, a ova od juce Malo Mutna, ali ima snjega...vidi njega.!!!

Ime: ENGLEBERG danas.jpg
Pregleda: 149
Veličina: 19,4 KB

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Smile

Sapo, ajde izadji na prozor...jel vidis onog coveka u crnom na cca 50 m...ma nema veze...videce on tebe
    joooj bre gde si sad nasao da kacis ove slike...
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Talking

A i ti Tadija, jesi agresivan .

Prošetaj do zamrzivača pa izvadi smrznutu plećku da te "želja mine"

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od TADIJA_91 Pogledati poruku
    Sapo, ajde izadji na prozor...jel vidis onog coveka u crnom na cca 50 m...ma nema veze...videce on tebe
    joooj bre gde si sad nasao da kacis ove slike...

Ma samo nek nishani u bedz na shubari i nema zime.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    Dragi stevo (jel se opet obracam obracam munzetu???)

Zasto cekati zvanicnu sezonu da bi se oprobale dasKetine; Jedan dugi vikend u Schwici, ovih dana, i eto ti ljetnog testa :

Vidji ove slike maznute sa tetongravity (slika je napravljena jutros negdje oko Engelberga)

...

PS
    Ovim putom pozdravljam druga Stekana, sa kojiim ne prozborih ima odkad sebe.
    Eeee, druže Sapo, ljubičice bijela. Rado bih te poslušao, ali nem'rem od posla, a i nemam vizu. Lahko je tebi. Em si blizu, em ti viza ne treba, em radiš u državnoj firmi.

P.S. Upravo se vratih iz rodnog ti kraja.
    P.S.2 Daće Onaj gore da se sretnemo lično, osobno i personalno. Možda i ove zime.

Ski legenda alpinista avatar
    Datum registracije
    24.03.2007
    Skije / Bord
    Volkl Racetiger SL Racing
    Godina
    40

Podrazumevano

Eeeeee . . . ja
    Lako je Sapi zezati nas obicne smrtnike. Pa bolan Sapa znas li ti da sam ja tezak slucaj . . . Da ti docaram: evo vec dva jutra zaredom budim se sav slomljen i polomljen,umoran . . . ma s'vati to kako hoces. Jadan mi ti ne bio,po vas c'jelu noc skijam u snu,cak su i topove stavili na Ja'orinu pa sam srecan ko malo d'jete . . . i tako skijam ja,skijam . . . i padoh s kreveta,spremim se i na po'so onako umoran! Nego vidjecu veceras da malo skoknem i do Bjelasnice,kazu imaju novog upravnika pa dobro rade staze )
    Aj uzdravlje moj Sapke,ti uzivaj u toj ljepoti kad ti je Bog dao,a ja cu nastaviti da skijam u snu dok nam onaj odozgo ne posalje malo bijelog zlata

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od alpinista Pogledati poruku
    Eeeeee . . . ja
    Lako je Sapi zezati nas obicne smrtnike. Pa bolan Sapa znas li ti da sam ja tezak slucaj . . . Da ti docaram: evo vec dva jutra zaredom budim se sav slomljen i polomljen,umoran . . . ma s'vati to kako hoces. Jadan mi ti ne bio,po vas c'jelu noc skijam u snu,cak su i topove stavili na Ja'orinu pa sam srecan ko malo d'jete . . . i tako skijam ja,skijam . . . i padoh s kreveta,spremim se i na po'so onako umoran! Nego vidjecu veceras da malo skoknem i do Bjelasnice,kazu imaju novog upravnika pa dobro rade staze )
    Aj uzdravlje moj Sapke,ti uzivaj u toj ljepoti kad ti je Bog dao,a ja cu nastaviti da skijam u snu dok nam onaj odozgo ne posalje malo bijelog zlata
    Ma to si ti Alpi polupo loncice u snu. Ne uzivam ja u toj ljepoti nego uzivam u slikama te ljepote. Na zalost nit imam vremena, a nit onog drugog da tek tako skocim i ovjerim Engelberg a bi ja slobodno.
    Nego jes sanjo da iz Lukavice ide jedna gondola do pod Shator, a iz Hrasnice jedna do na Bjelasnicu? mozda bi se manje umorijo (u snu). A postavili topove kazes? Skije prezive citavu sezonu tu i tamo neka ogrebotina (vecinom s gornje strane, nastale radom hahara u redu na zhici........a, da, u snu nema vise ni reda...postavili 8-sjede, a nema ni hahara, doso novi upravnik Choro i otjero Shintora i ostale hahare iz doma kulture.....al san je san i nista vise, cim se probudis (pod krevetom) san se brishe.
    Izmenio/la Sapa; 19.09.2008 u 10:34.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •