Ne znam za takvu agencijuali 150 eura
pa to nije normalno. Znam da ima tamo neki ratrak (isti takav vidim i na slikama sa Brezovice) i to od ove sezone koi vodi grupe na vrh "Ceripasina" ali po moim shvatanjima i to je skupo (valjda 8eura po covek i to za jednu voznju??). No to je zato sto vec moze da se kaze godinama ne radi zicara do vrha "Ceripasina" a ista prolazi pored ili tacnije iznad karpe koju isto tako zovemo a mozes da je vidis na ovom linku
http://slike.skijanje.rs/v/popovasapka032008/
Naravno slike nisam ja stavio ali imam neke slike sa Sapke koje mogu nadopuniti sirinu ili velicinu prostora za freeride posebno kada bi zicara radila.
Pored karpe prolazi i staza za one koji vise vole uredzene staze ali staza se nije uredzivala ove godine. Donja polovina te staze je ujedno i staza za slalom i veleslalom za FIS takmicenja.
No za freeride vodic skoro i da ne ti treba, mozda prvi dan dva, a smestaj osim u hotelima koji su skupi a ne pruzaju nista moze se naci u vikendicama koi su odmah iznad hotela .
Turno skijanje je poseban uzitak za one koi vole planinarenje na skijama a ja znam da ovde dolaze ljude samo za planinarenje (bez skija) cak i u najvecu zimu
P.S. Ne znam kako postaviti slike da bih poslao neke koje bi pokazale siri ambient planine i ski centra.