Nego da ja pitam nešto što mene zanima, da li je neko vozio HEAD SUPERSHAPE MAGNUM? Ako je neko probao neka se javi i ako nije niko probao šta mislite da treba da se očekuje od takve skije?
evo mišljenje sa Head-ovog mitinga za 08/09
Nego da ja pitam nešto što mene zanima, da li je neko vozio HEAD SUPERSHAPE MAGNUM? Ako je neko probao neka se javi i ako nije niko probao šta mislite da treba da se očekuje od takve skije?
evo mišljenje sa Head-ovog mitinga za 08/09
Čika Pera (Peter Keelty) sa http://www.realskiers.com mnogo hvali skiju:
"Almost as solid as the Supershape Chip, more nimble. Skis "lighter" than the Chip. Ice hold not quite as good (still good by any standard), quickness and rebound are almost in the same class as the original SS. This is probably a more versatile choice for all but the fastest and most aggressive skiers. Easier to control in bumps than the Chip."
Činjenica je da je on nekad radio za Head i da tu marku na testovima malo (ali stvarno malo) protežira. Kad bih tu skiju uspio gdje uloviti novu za 250€ (sa vezovima), rado bih posjedovao.
Nisam vozio Head SS magnum, ali sam imao prilike da za vikend probam nekoliko Head modela za 2009 godinu.
Prvi pik mi je bio Head SS u duzini od 165 cm (ja sam visok 170 cm i tezak oko 70 kg). Posto sam ranije probao Head SS (model za 2008 godinu) u duzini od 160 cm, hteo sam da probam ovu skiju u malo vecoj duzini. Ne znam da li postoji razlika izmedju 2008 modela i modela za narednu godinu (kazu da je ista skija), ali je razlika ocita. SS u duzini od 160 cm je extra vodljiv, kratki zavoji idu kao od sale, ali je skija za mene premeka i nestabilna prilikom vece brzine. SS u duzini od 165 cm je skroz drugacija, veoma stabilna, ali sam imao problema sa kratkim zavojima (iako je radijus skije 11,7 m). Bilo mi je daleko teze da je vozim u kratkim zavojima. Moram priznati da sam se malo razocarao jer sam se nadao da ce upravo SS u duzini od 165 cm biti moj prvi pik za narednu sezonu (preferiram slalom skije, a za SS kazu da se vozi malo duza i da moze da posluzi i kao all-mountain skija).
Zatim sam probao Head SS Chip u duzini od 163 cm. Ono sto me je iznenadilo je cinjenica da je ova skija meksa od obicnog SS u duzini od 165 cm (na forumima kazu da je tvrdja). Skija je ok, ali nisam bio nesto posebno odusevljen.
Treca skija koju sam probao je Head Worldcup Speed u duzini od 170 cm. To je nova skija za 2009 godinu. Slicna je SS Speed-u. Otprilike omeksani GS za mase. Radijus negde 16, 17 m. Skija je iznenadjujuce lagana i meka i veoma laka za voznju. Za moj ukus je malo premekana.
malo jeste OT, ali dio odgovora ti je ovdje: http://www.bhski.ba/ba/index.php?opt...=131&Itemid=94
Dakle, još se debelo skijalo na "bocama" (dugo o), kako ih moj sin zove, odnosno ravnim skijama
Prvo hvala na uputu na ovaj sajt do sada ga nisam gledao, ne znam kako! Realno je odlična skija, ali vidim da nije za mene, jer kako rece Sapa ja sam Al Kaida, treba da je za brzinu i tvrdo ili duboko.
Samo jedno pitanje u vezi nabavke - Gde misliš da je nađeš za tu cifru, da li postoji uopšte takvo mesto?
good old US of ASamo jedno pitanje u vezi nabavke - Gde misliš da je nađeš za tu cifru, da li postoji uopšte takvo mesto?![]()
pre ce biti good old ebay of de![]()
Ne pretjeruj. Pomisli ce neko da smo 'elementi', strani placenici koji propagiraju poroke, shire ideologiju zasnovanu na laznim slobodama zvanim 'free-ski'; to su postasti 21veka, slicne, a mozda jos i mnogo gore od satanistickog new-age pokreta iz vremena Ingemara Stenmarka i Petra Popangelova (znam da ce generacije tipa Stevine, Skimanove, Dimove i Arsine znati ko je bio taj lik, njegovo ime vise spada u onaj thread o ski-nostalgiji).
Izmenio/la Sapa; 06.05.2008 u 22:19.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)