pravi je ski monstrum![]()
pravi je ski monstrum![]()
Nije bio point u tome.............
ma point je da nema pointa, dešava se svima i svugdje
ionako je ženu promašio tako da to i ne nosi nikakve poene![]()
Imam predlog tj nekoliko njih:
br1.da se mali Tadija banuje jer je sve zakuvo otvorivsi ovu temu; Otvorijo je pandorinu kutiju, izlecela su ega ko ski-monstrumi, satrapi i akrapi......
br2. Da se u FIS pravila uvedu i na Jahorinu.Slazem se sa Skimanom u vezi 'onog postovanja prava prvenstva' na stazi. ali dobro to sam se raspravljo sa tataratirom ima vec godina dana.
br3 Da se potpise peticija za pravljenje snowparka na Jahorini i drugim planinama; u cilju da bi se adrenalinski-kikcovi i druge nuzde obavljale tamo a ne na stazi. A strava je fora cak i ako si apsolutni pocetnik u toj vjestini.
br. 4Da se Alpiju hitno omoguci da nabavi twintip skije......ako neko to treba da voza i vjezba trikove onda je to on.
br. 5. Momci samo nastavite da kacite te filmove, nedaj te se pokolebati, merak je gledat i lose i dobre vjestine, a mi ce mo vec davati ocjene i komentare......kad nam nije sudjeno da redovno skijamo, pa moramo nesto pa jR?
Izmenio/la Sapa; 19.03.2008 u 09:59.
cuj mali... ja sam za to da Veliki drug Sapa malo emigrira iz francuske i da dodje malo u ove juznije krajeve da se premeri sa lokalcima... pa da posle prica ko je mali...i ko je brzi...i da isproba domaca fis pravila...salim se malo
Mozda si "mali" rastom (jos uvjek ispod 200cm),ali si vec veliki forumash, otvorijo si temu oko koje se dize snjezna prasina. Ma vi ste svi brzi-rzotrzi, svaka cast. Postujem ne zavidim, nek svak fura svoj fazon.
Samo Vas Gledam.....
E da se batalimo ove shuplju, nadam se da cak i Alpi konta da se shalim za ta FIS pravila, a i za vas dvojcu fanatika, naravno da svakom moze da se desi sudar u guzvi.
A dobri ste, naravno nikad drugo nisam ni tvrdijo i super sto stavljate filmove (dooobro, znam da ih stavljate da bi se malo k...chili, ali nema veze, super je akcija....nasha, domaca).
PS
Jedino se ne salim za twintipushe.![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)