Sapa bilo je reci da ces filmic okaciti na youtube,pa me zanima oces li odrzati obecanje?Svaka cast za tekst a i fotke,jos samo video fali.Poz
Sapa bilo je reci da ces filmic okaciti na youtube,pa me zanima oces li odrzati obecanje?Svaka cast za tekst a i fotke,jos samo video fali.Poz
Ma skinuo slike sa nekog skijaskog site-a....![]()
Jesi normalan bolan, strmo je to, da padnes pa da se ugruvas...
Da sam tu pao, mislim da bi 'ostali samo dugmici'.
Ovo mi dojde ko komplimenAt od krejzija druga; znaci slike izgledaju pomalo skijaski ?? :-)Ma skinuo slike sa nekog skijaskog site-a....
Znas sta mi je reko jednom jedan cojek-majstor? Veli: "SteudenAt zavrsavaj te skole da ne bi ko ja stalno pusijo VEK nego da vazda imas za MaLbora".Auuuuu...Bravo Sapo maistore .
To meni treba j... fakultet!
(Arso izvini; ovo je malo vec vidjeno, ali mi sad Resho stalno u glavi :-) )
Elem Boki drz se fakulteta...zdravije je.![]()
Mr.me; Fino da te zaintrigiralo, odrza cu obecanje. Cim stignem. Ne ocekuj spektakularne snimke; bilo je tu puno vise borbe da se ostane na skijama, nego u "prosjecnom freeride-filmu"Sapa bilo je reci da ces filmic okaciti na youtube,pa me zanima oces li odrzati obecanje?Svaka cast za tekst a i fotke,jos samo video fali.Poz![]()
Snjeg je tu i tamo bio samo za experte, a ne za nas obicne rekreativce. MedjEtim, ja sam licno zadovoljan s obzirom na "tesku sveukupnu drustveno-politicku situaciju u tom trenutku"
![]()
Gosn Sapo,
pogledi slike kolege Čeha.
Vidijo. Fantazija.
U toj foto sesiji su mi 3 stvari zapale za oko: 1 Ceske koke 2. Cesko pivo (na vr' Durmitora, ljudi nose sve sa sobom pa i pivo) 3. Ceski 'smisao za humor'.... 4 Steta sto su borderke.![]()
Salim se.
1. Slike su 'art foto'.
2. Imali su 2x bolji snjeg nego ja.
3 JEZERINE-BJELASICA.![]()
Puuu, kakve mogucnosti. Ono su pravi freeride tereni, ovo gje sam ja bio je uglavnom 'bigmountain', prezivljavanje na prestrmim padinama i previse gustim shumama. Pravo skijanje je ovo kao po Bjelasici, na terenima oko 30 do 35 stepeni nagiba. Kako one goleti tamo dobro izgledaju.
Kolko ja vidim iz ovih fotografija, ta planina ima puno bolje mogucnosti za freeride nego npr. Durmitor.
Bjelasica je cool !!!! Svaka cast Cesima, sto se organizuju u ovakve expedicije i sto su ostavili foto galeriju. Moraju doci Cesi da bi pokazali kakvo uzivanje je hike&ride i sta se krije na pola sata do sat setnje od ski liftova....tuzno.
Wlad, sta cekas? Pa Seth i Duke nestrpljivo cekaju da ih prosetas po Crnoj Gori.
Izmenio/la Sapa; 07.03.2008 u 22:48.
Bjelasica ne gine kao i svake godine![]()
Kolko se secam ovo im je drugi set slika. Predivno i nestvarno.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)