haha, taj fazon
pa, ako je neka odeća 100% oprobana u nekim extremnim uslovima onda je to vojna. uz to, veoma je i prektična. zato je i gotivim![]()
haha, taj fazon
pa, ako je neka odeća 100% oprobana u nekim extremnim uslovima onda je to vojna. uz to, veoma je i prektična. zato je i gotivim![]()
who is afraid of death - better not live...
ان شاء الله
jel stvarno nema buseva u martu koji idu do banskog?!
dal je mogutje?
Pa lave , rekoh ti pre polaska.... Bansko je pravo uzivanje za ono pravo i jako skijanje..... samo pazi
... jer sam se ja UBIO na crnoj stazi - medjustanica gondole, ali tako da sam mislio da su mi sva rebra pukla u param-parcad... srecom, nije nista puklo. A fora je, kad zuris na ski bus NIKAKO brzo... sam' penzionerski jer tad ljudi najcesce ubijaju kosti u Banskom...
Sto se odlaska sa kolima tice, putuj igumane.... da bi vam se isplatilo treba da vas je min troje u kolima... dizela, benzina i plina na svakoj pumpi, skoro svaki hotel ima nagledani parking. Da sam imao malo mozga, ove godine bih i ja kolima... sledece cu sigurno. Do Banskog imas 150 km od Sofije, put tako-tako... nije strasno. Bansko je na 900 met.nadm. visine tako da nemoj da razmisljas o lancima... jednostavno, ne trebaju ti, jer nema uspona. Brze prolazis granicu sa kolima, stajes gde ti se svidja... proceni sam.
jel stvarno nema buseva u martu koji idu do banskog?!
dal je mogutje?
Ma, ima buseva, barem vidim da svaka agencija nudi i prevoz, nego ja idem u međusmeni, od utorka do utorka, pa sam prinuđen da idem svojim kolima. Zvao sam danas bugarski AMS (s posla, naravno, he, he), javi se tip koji priča srpski kao da je sa Vračara - kaže da lanci ne trebaju ali da bi ih trebalo imati zbog policije. U svakom slučaju, hvala na informacijama, a ja vam javljam kako je bilo i tako to...
Ma treba te lance da imaš, 900 dinara su u Tempu, nemoj da si lud. Ja sam ih imao na svim kolima, i nikad ih nisam montirao - sem na parkingu da vidim kako se to radi kad kupim nove prvi put za konkretan auto. Otkud znaš da se neće desiti neka neverovatna situacija, kao prošli vikend na Kopu, kaže mi drugar da su se izokretali sa busom Ski Busa i olupali nekoliko automobila u svom tom haosu.
Lično sam se cimao sa kolima po vrlo ružnim uslovima i uvek sam se izvlačio bez lanaca, naravno, uz fit zimske gume, sa tim nema zezanja.
Do Banskog su najveći problem panduri. Od Sofije ka banskom ima ih na svakih 5 km, a ograničenja su 50 - 60km/h. Snega uglavnom nema na putu, možda tek od Razloga koji je na 12 km od Banskog. Put traje 8 - 10 sati ali je mnogo bolje nego busom koji vozi do 16h. Na granici kolima ne čekaš, za razliku od busa koji može da stoji i 2-3 sata. Svaki hotel ima čuvan parking ne brini oko toga. Put putuj igumane i uživaj za sve nas.
Inače Bansko je sigurno najbolji ski centar u okolini. Jedina mana je dugo čekanje na gondolu (najbolje je biti tamo između 8 i 30 i 9h).
Drugi problem je bugarski začin, nije ruzmarin kako neko reče već se zove (na bugarskom) ČUBRICA. Ali ako pitaš kelnera, kuvara preporučiće ti jelo u koje to nisu stavili.
kad smo vec kod plavih nam zandara , ja sam cuo da u bugarskoj ima laznih, pa te zaustave i otmu ti nesto(kola ili skije u zavisnosti sta je bolje).
Kažu ljudi da ima. Ja sam vozila fino polako, prema znacima postavljenim duž puta i nisu me zaustavili ni pravi ni lažni.
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)