Originalno postavljeno od
SkiBata
@sapa: Back on topic... Skijanje u tom, alpdkakolisevećzove/piše/čita/izgovara bilo... Nem' pojma, iskren da budem, al' ću da ti ispričam jedan staaaaari fazon:
Radili onomad neko veliko istraživanje o sexualnim sklonostima i navikama populacije ovdašnje, pa zabasaju u selo kod jednog, jel'te, seljaka, tj. poljoprivrednog proizvođača... On, čika u godinama, sedi za astalom u avliji, pita ga ona mladica/istraživačica za taj, jel'te, seks, a on priča:
„Vidi, ćeri, da ti pravo kažem, ja poranim negde oko pola 5, popijem kaficu i rakijicu, pa bacim svinjama pomije... Posle doručka, odem u štalu da položim seno kravama, onda na njivu... Tamo budem ceo dan, a predveče, kad dođem kući, odem do bašte da zalijem i poplevim korova, ako ga ima... E, onda večera, rakijica...” Prekine ga snajka, koja je dvorila dedu i goste: „Ali tato, oni tebe pitaju za „onu rabotu”, a ne kako ti radiš po ceo dan!”, a deda će njoj: „Ćerko, znam ja šta me pitaju, ja pričam kako men' je*u, a ti, kad te budu pitali...”. Eto, toliko o
mojim utiscima iz tog alpd*.*
E, sad, što sam sve ovo napis'o, ne znam... Al' ne škodi. A ako ne škodi...