Ih cojece nije los taj Fuja al nema veze sa BC skijom i krataaak :(. Ja, ta Gotama, steta sto je tako ofucana, na izgled. Ako bi je dali za jedno € 150 do max. € 180,190 (sa ili bez vezova, nema vezionako su nikaki, ja bi i nju uzo u ozbiljno razmatranje, nije ona sigurno toliko vozena), nikako vise od te cifre.
Btw. pogleni sta imaju u Zagrebu, imaju i tamo nekog K2 uvoznika i bi ce da oni ima neke FS BC modele u ponudi. Oni Skimanovi jarani u Ljubljani su kolko sam vidijo dosta skupi, uglavnom imaju Volkl modele.
Kako god okrenes/obrnes znaci ipak ebay, ne-ima druge. I jest zakon, a mozda natrcis i na super polovnjaka za smjesne pare. Konsultuj se sa onim jednim kolegom sa ovog foruma, cojek je stvarni experat za tu bransu, ebay mislim, pa mozda ti dane neke korisne savjete i upu'stva ( a hoce garant).

, za cenu nisam ni pitao pošto je prekratka...
ionako su nikaki, ja bi i nju uzo u ozbiljno razmatranje, nije ona sigurno toliko vozena), nikako vise od te cifre.
Odgovor sa citatom
), bi ce da jest, vidi sta kaze "guglo", vjerovatno jeste..Al na kraju karjeve ne bitno, kad si napiso da imas M12 i da ti je ona za led, znao sam da ce ovo biti 'perfect match'
) nikako tesku za upravljanje vam staze. Drz je Wlade! ganjaj dok ne uvatis