![]()
Unuke hoce da vide bab&dedu, tako, cuo sam da, dogodine, ako hocu da skijam "s unukama' moram da idem na Kopaonik.![]()
Skoro mi dojde da uplatim LM samo da ne idem tamo.![]()
Arsenije ce mo skijamo offpiste po Kopu???Mozda do tad naprave neku gondolu od 150 tona, za 151 osobu.
Al dobro i to je "mali i ljupki" skicentar mozda mi se cak i svidi.![]()
More bit' i naprave... a da ce ti se svideti... ne sumnjam. Ti si ionako navucen na zim-zeleno... a toga na kopu ima vise nego dovoljno. Ma... mozes se i opustiti... strancima svakako posvecuju vecu paznju neg' nama domorocima.
Jos ako dodjes preko neke anglo-saksonske agencije... ima Bog da te vidi... (a i ti Njega).
Nije istina volim i prirodu i to drustvo, (samo ocuvanje zivotne okoline stavljam na prvo mjesto). A da sam malo asocijalan.....jesam priznajem; drzim se one narodne: 'no friends on the powder day' (samo nije bas bio powder taj dan, al sam se iskreno nado).
Ih sta se ja koji ... moram pravdat. Ti se iskijo za 77evra/7 dana i sad da te ja nako navucen, jos cekam sa kafom i rahatlokumom u 10i30. Pa dje ti je osjecaj za emaptiju, ba ??? Da je bilo srece siso bi dole u 15do9 da me sacekas.pa jeR???
Ih. A znas da sam se vasem skijanju radovo bas ko da sam i ja isho;fakat.
Izmenio/la Sapa; 29.01.2008 u 13:39.
Ih. Pa sto? zar nije tako???Probudices mi sentimenat, hebote... za malo suzu da pustim kad mi pade na pamet da ti odgovorim:
Ih. Arsenije znas bi na ovo reko RadovanIII ??? Reko bi: Preterano s....!!!"Kao ni nas dvojica (ti i ja)"
Znam da ti neces na Kopaonik (sad kad si se navukao na "Bespuca Povjesne Zbilje zvane 3 D". Konkretno mislijo sam na Njega.
P.S.
nema dobrog sexa bez love-hate relationship@Wlad i oggy... ovo je jos ozbiljnija veza...
.
Idi.@sapke... offtopicujemo, ako nisi primetio...
Izmenio/la Sapa; 29.01.2008 u 13:51.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)