Citirati Originalno postavljeno od matt Pogledati poruku
steki...nemoj mi kvaris temu...posto se nase slike brisu i nisu pozeljne da ljudi onda mogu da pogledaju slike na sajtu skimanijaci.com...KOGA INTERESUJE....NEKA GLEDA KOGA INTERESUJE>>>KOGA NE>>NE MORA>>
Postovani MATT,

Razlog zbog koga su postovi i slike obrisane je OVAJ:

jos jednom
ostale fotke kao sto rekoh na galeriji ski manijaka na sajtu
www.skimanijaci.com

inache pored lepog ambijenta i fantasticnog snega bili smo u prilici i da za nas po prvi put oprobamo odela ceske firme ALPINE PRO koja su se odlicno pokazala na snegu u svim faktorima : nepropustljivost vetra vode kao i disanje koze tj nije bilo znojenja. Sve u svemu, bar za mene licno, izuzetna odela koja su ceo nas boravak i uzivanje upotpunila i ucinila lepsim! Svaka cast!!!

uzdravlje

Pritom je navedena firma glavni sponzor organizacije Ski Manijaka a na fotografijama u gro planu jakne okicene sponzorima....

Ne zalem nikome da se pravdam, i smatram da sve to izlazi izvan nekih osnovna pravila postovanja i ponasanja na bilo kom forumu...
Mislim da sam sasvim korektno skrenuo paznju da to nije uredu.

Nije mi jasna tvoja sujeta, i zasto se brisu - edituju postovi...
Zao mi je ako se osecas nepozeljnim. Niti zelim, niti bilo koga smatram da nepozeljnim na forumu! Ali to je opet tvoja stvar i tvoja dobra volja...

Zao mi je tim pre sto te veoma cenim zbog promopcija Brezovice kao najboljeg ski centra na ovim prostorima...

Jos jednom zahvaljujem na razumevanju.
Zoran