pada snijeg i to pravo već jedan sat. pozzz sa Jahorine
pada snijeg i to pravo već jedan sat. pozzz sa Jahorine
E narode evo ja se vrnuh u BG,za vikend sam bio na Jahorini,na turistickoj berzi. Bilo je fenomenalno,jelo se,pilo,razmjenjivali dozivljaji sa skijanja,prisjecalo se prosle sezone i bogami iznosili se planovi za narednu. Sve u svemu bilo je extra,a posebno je bilo lijepo druziti se sa ekipo BHski foruma. Na Jahorini je bilo neki 20-25 cm snijega,uzivaao sam gledajuci prema stazam i zicarama,dan je bio suncan ali hladan,ali opet odlican. Evo par slicica, nemojte zamjeriti zbog loseg kvaliteta slikano je telfonom. Slike sa berze necu postavljati da ne bi ispalo da su reklamnog karaktera
Zadnja informacija na Jahorini jutros pada snijeg i trenutno je preko 30 cm.
Evo malo slicica
Evo jos neke
a neki ski manijaci su i skijali
![]()
[QUOTE=Krecha_86;23603]a neki ski manijaci su i skijali![]()
Ja, samo dje su te slike skijanja.
Krecho bolan! Pokvari mi merak prvog snjega s ovim fotografijama reklamno-pozerske prirode.
Daj nam neke slike sa vise 'akcijono-emocijonalnog' naboja. Da vidimo sretnike kako se 11 novembra spustaju izmedju Ogorjelice 1 i 2.
Da vidimo big big smile na licu dok razgrcete snjeg, to je emocija, a ne reklama na ledjima dresa.
Ih kad ce moj prvi face-shot ove sezone, a keeeez od uva do uva, e da to neko hoce uslikat, bio bi mu vjecno zahvalan.
Izmenio/la Sapa; 12.11.2007 u 20:44.
Sapo, planirao sam da postavim jos mnogo slika sa prvog ovogodisnjeg skijanja ali te fotografije su izbrisane sa ovog foruma tako da ces morati da se potrudis da ih nadjes na nekom drugom mestu na internetu![]()
Ne treba ih tražiti. Kud god makneš, tu su. Eno ih i na http://www.skijanje.hr
Znao sam ja da ce biti frke,zato i nisam postavio sve slike . . . samo majku prirodu![]()
Alpinista, od svih skijaša koje sam upoznao, od tebe sam prvog očekivao da staneš na skije. U stvari, ili od tebe ili od Tataratire.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)