Nije bash neka slika, ali samo nju imamo.
Sa treninga pred nastup - drugi je malo PROKLIZAO![]()
Nije bash neka slika, ali samo nju imamo.
Sa treninga pred nastup - drugi je malo PROKLIZAO![]()
Me, myself and I - uhvacen na djelu u Koreji![]()
Nimam druge v akciji......
Evo .....upam da bo šlo..... Na drugi sliki je moj dober prijatelj (bivši Yu reprezentant s smuku in večkratni državni prvak YU-Janez Pleteršek-Plajter) v akciji....
Daki slike su stvarno lepe,samo mi molim te napisi koji je na slikama Vanja Popadic jer ga nemogu prepoznati!
Jedan sam od onih kojih zna koliko ste muke imali da prvo odete u Koreju,drugo da ste vezbali samo dva vikenda i trece koliko ste muka imali sa privikavanjem na hranu razlicitu vremensku zonu i ostale poteskoce koje ste savladali i kako i na nekim forumima pise ostavite jak utisak na sve koji su vas gledali!Slovenacki demo team je dugo godina medju najboljima na Inter Ski manifestacijama,a gospodin Ales Lavric je toliko ime da ne treba o njemu nista govoriti!Svaka cast!
@ SKI MAN
likovi koje izvode demo instruktori se posmatraju generalno u sinhronizaciji pokreta odnosno kretanja gore-dole,a ne drugih aktivnih delova tela tokom voznje.Asinhronizacija pokreta pri demonstraciji odredjenog lika kod ovakvih majstora skijanja je nedostupna ljudskom oku u trenutku,ali nazalost foto aparati i druga tehnika uhvati te detalje!![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)