Strana 7 od 12 PrvaPrva ... 56789 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 61 do 70 od 113

Tema: Par video klipova mog skijanja :)

move any mountain daki avatar
    Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

Nije bash neka slika, ali samo nju imamo.
    Sa treninga pred nastup - drugi je malo PROKLIZAO
    Priložene slike Priložene slike  

Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

Me, myself and I - uhvacen na djelu u Koreji

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od daki Pogledati poruku
    Prvo, INTERSKI NIJE SVETSKO PRVENSTVO DEMO TIMOVA, VEC SMOTRA I IMA REVIJALNI KARAKTER!

Stekane, znam da se salis, mada shvati i demonstratori su ljudi i oni imaju pravo na gresku
    Slo demo team je imala ubjedljivo najtezu formaciju u Koreji i dosta uspjesno su je izveli, a ja sam i dalje misljenja da sa SLO - WORLD NUMBER 1
    Trener Montenegro Demo Teama je i nekadasnji vodja Slo Demo tima, koji je napravio cudo od nas i uz ciju pomoc smo imali vrlo uspjesan nastup, koji cu nadam se, vrlo brzo okaciti na forum
    Elan, hm..... Slovenci ga bash i ne vole, sto je i bio uzrok mojih cestih rasprava sa njima. Mada je ELAN SLX RACE ubjedljivo najskuplja skija u Koreji i kosta 1650 EURA!!!!!!!!! Dok cuveni ATOMIC 12 kosta 890 eura....
    Evo neke slike iz Koreje......
    Ž

Imaš prav, dejansko gre za srčanje in predstavitev nacionalnih demo teamov....

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Nimam druge v akciji......

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Evo .....upam da bo šlo..... Na drugi sliki je moj dober prijatelj (bivši Yu reprezentant s smuku in večkratni državni prvak YU-Janez Pleteršek-Plajter) v akciji....

Super Member pop67 avatar
    Datum registracije
    27.06.2005
    Skije / Bord
    Elan Mag Fire 10
    Godina
    58

Podrazumevano

Daki slike su stvarno lepe,samo mi molim te napisi koji je na slikama Vanja Popadic jer ga nemogu prepoznati!
    Jedan sam od onih kojih zna koliko ste muke imali da prvo odete u Koreju,drugo da ste vezbali samo dva vikenda i trece koliko ste muka imali sa privikavanjem na hranu razlicitu vremensku zonu i ostale poteskoce koje ste savladali i kako i na nekim forumima pise ostavite jak utisak na sve koji su vas gledali!Slovenacki demo team je dugo godina medju najboljima na Inter Ski manifestacijama,a gospodin Ales Lavric je toliko ime da ne treba o njemu nista govoriti!Svaka cast!
    @ SKI MAN
    likovi koje izvode demo instruktori se posmatraju generalno u sinhronizaciji pokreta odnosno kretanja gore-dole,a ne drugih aktivnih delova tela tokom voznje.Asinhronizacija pokreta pri demonstraciji odredjenog lika kod ovakvih majstora skijanja je nedostupna ljudskom oku u trenutku,ali nazalost foto aparati i druga tehnika uhvati te detalje!

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od pop67 Pogledati poruku
    Daki slike su stvarno lepe,samo mi molim te napisi koji je na slikama Vanja Popadic jer ga nemogu prepoznati!
    Jedan sam od onih kojih zna koliko ste muke imali da prvo odete u Koreju,drugo da ste vezbali samo dva vikenda i trece koliko ste muka imali sa privikavanjem na hranu razlicitu vremensku zonu i ostale poteskoce koje ste savladali i kako i na nekim forumima pise ostavite jak utisak na sve koji su vas gledali!Slovenacki demo team je dugo godina medju najboljima na Inter Ski manifestacijama,a gospodin Ales Lavric je toliko ime da ne treba o njemu nista govoriti!Svaka cast!
    @ SKI MAN
    likovi koje izvode demo instruktori se posmatraju generalno u sinhronizaciji pokreta odnosno kretanja gore-dole,a ne drugih aktivnih delova tela tokom voznje.Asinhronizacija pokreta pri demonstraciji odredjenog lika kod ovakvih majstora skijanja je nedostupna ljudskom oku u trenutku,ali nazalost foto aparati i druga tehnika uhvati te detalje!
    Ma drži 100% kar si napisal, tudi oni so samo navadni ljudje...... LP Skiman

Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od pop67 Pogledati poruku
    @ SKI MAN
    Hvala!
    Vanja je LEADER, prvi je na slici u zutim retro cipelama
    Stvarno, koliko smo radili, bili smo odlicni
    A koji su to forumi, gdje nas hvale
    Postavicu josh slika uskoro

Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Ž

Imaš prav, dejansko gre za srčanje in predstavitev nacionalnih demo teamov....
    Kolega Slovenac, ubaci i neku nashu rijec, SLOBODNO - slabo te razumijem

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od daki Pogledati poruku
    Kolega Slovenac, ubaci i neku nashu rijec, SLOBODNO - slabo te razumijem
    Pa kolega Crnogorac, kaj ti ni razumljivo? Glede Koreje si imel prav, kar sem tudi napisal. Še mogoče kaj ne razumeš? Skiman

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •