Strana 256 od 277 PrvaPrva ... 156206246254255256257258266 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.551 do 2.560 od 2768

Tema: Ski Manijaci

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Krecha_86 Pogledati poruku
    Tako mlad a tako mudro zbori...
    fala..al,ovo iskljucivo govorim iz iskustva..

NPR.evo,danas sam dobio obavestenje.."bili smo prvi do juce,ali,politicke promene u nasoj zemlji negativno uticu na plasman..ne znam sta da ti kazem da li ce uticati ili ne..ALI RAZLIKA JE OGROMNA"evo,ovo nema veze sa skijanjem..ovo je slucaj eurosong!!!ljudi,zbog politike smo pali na evrosongu..zamislite kakvo ce onda biti stanje sa skijalistima(??)!!mnogi ce reci,,uhhh,mali vlada ser%$&

ali,ovo je (ubistvo)..
    pozdrav svima..vidimo se veceras!!
    Izmenio/la matt; 09.05.2007 u 16:21.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od matt Pogledati poruku
    Tako mlad, a vec tako (politicki) iskusan.

U nekim drugim okolnostima bi jos reko: svaka cast momcino! Ali iz ovog ugla mislim: steta - tako mlad, a vec konta kolko je sati.
    PS
    Matt drz se snowboarda i batali tv-dnevnik.

Podrazumevano

eh,sapo..moram uvece da pogledam bar jedan..LOL..da znam dokle smo u go&%$@...lol

salim se,kod nas ne trebas da gledas dnevnik,vidi se kakvo je s(R)tanje...ali,inace..dovoljno je da slusaj 2penzosa sta pricaju i pun si informacija!!!LOL
    Izmenio/la matt; 09.05.2007 u 16:58.

move any mountain daki avatar
    Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

Zapalijo Se Forum!

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Gledaste li Eurosong

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od matt Pogledati poruku

NPR.evo,danas sam dobio obavestenje.."bili smo prvi do juce,ali,politicke promene u nasoj zemlji negativno uticu na plasman.......evo,ovo nema veze sa skijanjem..ovo je slucaj eurosong!!!ljudi,zbog politike smo pali na evrosongu..zamislite kakvo ce onda biti stanje sa skijalistima(??)!!mnogi ce reci,,uhhh,mali vlada ser%$&
    Jeste mali Vlada preterano ser%$&
    Da dopunim 'onu: Tako mlad a tako pesimistican- eto vidis Mattko zivot ti je pravo chudo.....
    A sad jos da Matt pocne da razmislja pozitivno i ko zna, mozda jos i uzme svijestki kup u snowboardu (da se razumijemo; 'svijetski kup za juniore koji ne pohadjaju redovnu nastavu' )

Podrazumevano

slusaj sapo...znas..ja idem u muzicku-gimnaziju...tako da ponekad imam veoma puno prostora izmedju casova..koje provodim za kompom...a,da se ti i ja razumijemo ja vezbam po 6-5h na dan..sto se moze videti i po mom vratu..u gimnaziji imam samo 6predmeta..tako da imam veoma puuuuuuno vremena za zajebavalje!!al,kad vezbam ja vezbam..kad kucam kucam...svatas??a,sta ti radis u zivotu,OSIM sto kucas postove??alo zemljace...imas 550postova..

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Matt, matt nemo se ljutis.....bolje ti stoji kad se zezas; samo se vratio na tvoj pesimisticni post o pjesmi evrovizije.....zar si se ti ozbiljno uvrijedio? pa ja mislio matko ima smisla za humor ono sto jes jes i ja kucam momacki po tastaturi.....nije bitno, bas dobro ako treniras i ides redovno u skolu (ozbiljno).

Podrazumevano

me ne ljutim se..a,ovo za evrovijiju mi je javio jedan od organizatora beovizije koj je bio u helsinkiju...a,sad dal je on pogresio ili ne to ja ne znam...imam ja smisla za humor..al..
    Izmenio/la matt; 16.06.2007 u 17:38.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Ma reko sam ti Stekane uslo se u ove neke godine........a samo kad mi Sef jednom svrati i pokaze isprintane 'internet stranice': sa komentarom: "vidim ovdje se radi punom parom" mislim da ce posjete forumu biti naglo i grubo prekinute.....

Ma Mat Majka Mu stara, pa zar i ti sine Brute....pa zar bi ja tebe ozbiljno prowocirao

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •