Strana 255 od 277 PrvaPrva ... 155205245253254255256257265 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.541 do 2.550 od 2768

Tema: Ski Manijaci

move any mountain daki avatar
    Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od matt Pogledati poruku
    i dok nasi ne mogu sa de sakrpe sa topovima za sneg...hrvati imaju 35sneznih topova(samo na Sljemenu)

http://www.dalmacijaski.com/content/view/384/2/
    Jeste, ali je za Sljeme, zbog male nadmorske visine, nezamisliv rad bez topova

Instruktor za uzivanje Symon avatar
    Datum registracije
    17.12.2005
    Godina
    62

Podrazumevano

Da ovi nasi imaju pola od 35 topova ski pass bi bio 100 eura dnevni tako da ...

Podrazumevano stipse

pa,sljeme...nema veze...jbt,nasi su stipse!!!to im je u krviiii!!jedan top kosta od 10.000-40.000dolara()...ljudi..mi na kopu imamo samo 1(novije generacije)koj je stvarno dobar,i pravi kvalitetan sneg...dok ostala 2-3 nisu ni za jedan ski centar(teo sam da se izrazim malo vulgarno,svi znate na sta sam mislio!!)...oni prave LED,a,ne sneg..VODA CURI NA SVE STRANE!!

daki:ski centar ko ski centar....koj ce onda u val d`isere-u,chamonx-u,davos-u,kitzsteinhorn(kaprun-u),koj ce onda njima topovi??to su visoki ski centri,imaju snega i leti...oni rokaju vestacki kad ima i 2m snega!!!

nasi bi ove god trebali da bace akcenat na topove,a,ne za onu zicu koja ce ici iz weekend nasenja..to nam stvarno ne treba..ali,ako vec toliko grade...nek urade gondolu od brzeca...to je dobra ideja..ali,njih za to bole uvo..
    ja da radim u SS,ja,bi kupio topove,i OBAVEZNO..NEKE HEMIKALIJE DA SE UKLONE ONI LISAJEVI SA DRVECA KOJI POLAKO UNISTAVAJU SUME NA KOPU!!!

znaci,ne mogu da vam opisem koliko ima propusta u vodjenju TC KOPAONIK..sad,kada bi krenulu da pricamo sta sve treba da se promeni,napravi,obnovi,uredi...to bi bio kilometarski post...!!
    Izmenio/la matt; 08.05.2007 u 22:26.

ski magare rankoni avatar
    Datum registracije
    20.12.2006

Podrazumevano

Da citiram nekog: "bidi ladan", matt
    nemoj

Ne znam, ali volim SkiBata avatar
    Datum registracije
    27.12.2005
    Skije / Bord
    Rossi Cobra
    Godina
    56

Podrazumevano

Pa dobro...
    Što rek'o Nem, da svratim i ja, samo da se javim, da "čorba bude gušća"...
    Pozz za društvo!

skibuldozer bojan avatar
    Datum registracije
    23.12.2004
    Godina
    52

Podrazumevano

Ajd da ubacim i ja u čorbu jedan metar žive vage, da zamastimo,

pozdrav svima bre !

izgleda da nas je sigla frka zbog neskijanja pa moramo malo da pričamo i da se tešimo

move any mountain daki avatar
    Datum registracije
    05.10.2005
    Skije / Bord
    Cheno pelepi
    Godina
    24

Podrazumevano

pa,sljeme...nema veze...jbt,nasi su stipse!!!to im je u krviiii!!jedan top kosta od 10.000-40.000dolara()...ljudi..mi na kopu imamo samo 1(novije generacije)koj je stvarno dobar,i pravi kvalitetan sneg...dok ostala 2-3 nisu ni za jedan ski centar(teo sam da se izrazim malo vulgarno,svi znate na sta sam mislio!!)...oni prave LED,a,ne sneg..VODA CURI NA SVE STRANE!!

daki:ski centar ko ski centar....koj ce onda u val d`isere-u,chamonx-u,davos-u,kitzsteinhorn(kaprun-u),koj ce onda njima topovi??to su visoki ski centri,imaju snega i leti...oni rokaju vestacki kad ima i 2m snega!!!

nasi bi ove god trebali da bace akcenat na topove,a,ne za onu zicu koja ce ici iz weekend nasenja..to nam stvarno ne treba..ali,ako vec toliko grade...nek urade gondolu od brzeca...to je dobra ideja..ali,njih za to bole uvo..
    ja da radim u SS,ja,bi kupio topove,i OBAVEZNO..NEKE HEMIKALIJE DA SE UKLONE ONI LISAJEVI SA DRVECA KOJI POLAKO UNISTAVAJU SUME NA KOPU!!!

znaci,ne mogu da vam opisem koliko ima propusta u vodjenju TC KOPAONIK..sad,kada bi krenulu da pricamo sta sve treba da se promeni,napravi,obnovi,uredi...to bi bio kilometarski post...!!
    Slazem se, samo sto se nasi centri ne mogu porediti sa onima na zapadu
    Ovdje se, nazalost, skijanje i zimski turizam ne shvata ozbiljno

Podrazumevano

eee,pa tu je sad toma grobar...sva sreca pa ste se odvojili od nas..mi sad ponovo idemo u 90-te..a,valjda ce se mladja idalje truditi da rasprostrani zimski turizam!!!

nama treba PRIVATIZACIJa SKI CENTARA!!!OVO STO JE DRZAVNO SAMO IDE KA DOLE..STO BAS I NIJE DOBROO
    Izmenio/la matt; 09.05.2007 u 16:21.

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od daki Pogledati poruku
    Kao Bane dobri sin, kao Bane tih i fin..........
    Djesi Baaaaaaaneeeeeeeeeeeee
    Druze moj, ma evo radim radim radim...... malo se putovalo prosle nedelje po Evropi, pa za praznike radio, i sve tako. Ja sam ostao veran ovom Forumu, i kad god ugrabima malo vremena tu sam. Sta ima novo na Zabljaku, skijate li gore, ima li snega, sibni neku sliku

Ski_Trip Krecha_86 avatar
    Datum registracije
    06.03.2006
    Skije / Bord
    Atomic SL10
    Godina
    39

Podrazumevano

eee,pa tu je sad toma grobar...sva sreca pa ste se odvojili od nas..mi sad ponovo idemo u 90-te..a,valjda ce mladja idalje truditi da rasprostrani zimski turizam!!!

nama treba PRIVATIZACIJa SKI CENTARA!!!OVO STO JE DRZAVNO SAMO IDE KA DOLE..STO BAS I NIJE DOBROO
    Tako mlad a tako mudro zbori...slazem se u potpunosti, mislim da treba privatizovati ski centre i dopustiti im da se sami kvalitetom usluga bore za svoj deo kolaca na trzistu.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •