Strana 250 od 277 PrvaPrva ... 150200240248249250251252260 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.491 do 2.500 od 2768

Tema: Ski Manijaci

Ski magare Nemanjus avatar
    Datum registracije
    28.04.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Worldcup RC / Blizzard Bonafide
    Godina
    45

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    Ooo, pozdravljam. Pa dje si ti Nemanjus (magare li ni jedno ) ~? Pa nema te nesto, jesi to probavo one tvoje nove carve/skijice ? Mislim da nema ljeba s njima na ovom proljetnom snijegu, al dobro. Proljetni firn je prijatelju dusu dao za kakvu siru skiju.....
    Pozdrav prijatelju!

Pa mogu ti reći da sam očekivao da će me one skije mnogo više namučiti. Planirao sam čak kupovinu nekih širih skija pored ove, naravno sledeće godine. Ali posle Obera sam definitivno odustao od kupovine novih i odlučio da prodam i atomic-a, tj. da mi ostane samo fischer. Skije se bez po muke voze i po bljuzgi i po ledu (isprobano).

A prošle su čak i kroz vodu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=h7uux40LqbE

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Nemanjus Pogledati poruku
    Skije se bez po muke voze i po bljuzgi i po ledu (isprobano).
    A prošle su čak i kroz vodu!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=h7uux40LqbE

Hahahaha, Vidi njih sto su se raskomotili pa vi bogami ko na budvanskoj rivieri.....gdje ste se ono razgacili???

stvarno multi_funkcionalna daska, nemam daljeg komentara, respekt!!!

Ski_Trip Krecha_86 avatar
    Datum registracije
    06.03.2006
    Skije / Bord
    Atomic SL10
    Godina
    39

Podrazumevano

Nemanjus, kako je cika Djole (iz Mlatisumine) reagovao na Zvjerkov nestasluk iz Obertauerna (citaj:iskrivljenu kantnu)? Voleo bih da mu vidim izraz lica u trenutku kad si mu pokazao skiju, hahaha!

Ski magare Nemanjus avatar
    Datum registracije
    28.04.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Worldcup RC / Blizzard Bonafide
    Godina
    45

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Krecha_86 Pogledati poruku
    Nemanjus, kako je cika Djole (iz Mlatisumine) reagovao na Zvjerkov nestasluk iz Obertauerna (citaj:iskrivljenu kantnu)? Voleo bih da mu vidim izraz lica u trenutku kad si mu pokazao skiju, hahaha!
    Pola sata mi je objašnjavao kako je mnogo loše i kako će trebati puno vremena i truda .

Mora čovek da se opravda za buduću naplatu . Naravno sve što je rekao stoji, tako da će sve biti u redu. Skija je spašena, a čika Đoletu svaka čast još jednom i živeo!

A Zvjerkov nestašluk je zaista nešto što se svakom može dogoditi i ne zameram mu ni malo (morao sam to reći i ovde )

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skijanjeee Pogledati poruku
    Da li ste vi gospodo ZLI MOMCI koji naplacuju vise nama clanovima Ski Manijacima???
    Mislim da nije u redu da bilo ko pise provokativne poruke i krije se iza nekog besmislenog nicka, pogotovu ako je clan SM. Ako te je vec zanimalo sta se desilo na sastanku, sto nisi dosao ili se informisao na neki drug nacin ili kod jedne ili druge strane u sukobu....

Na ovaj nacin delujes krajnje neozbiljno i svi ce te tretirati kao spam...

Junior Member
    Datum registracije
    22.04.2007

Podrazumevano

Besmislen nick??? kakve ima veze sada nick sa pricom? tvoj je smislen??? kome smeta provokacija? evo jos jedne http://skimanijaci.com/component/opt...sg6507#msg6507 Pop i Krecha su takodje imali spremne odgovore na temu i u pisanom obliku, taksativno odgovarajuci na svaku pojedinacnu tacku i navedeni stav, a njima ostavljam za pravo da to publikuju ili ne na sajtu... Komesar???

Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skijanjeee Pogledati poruku
    Besmislen nick??? kakve ima veze sada nick sa pricom? tvoj je smislen??? kome smeta provokacija?

Poenta je da sam siguran da vecina ljudi na forumu zna ko sam i po imenu i prezimenu, i stojim iza svake reci koju napisem, a ti se iz nekog razloga krijes...

Pa ima li sta smislenije od CrazyKong ???

Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Štekane, kralj nikad nisam ni hteo da budem.....mozda sultan ili pasha

Kong....je ime majmuna koji drzi zarobljenu devojku a jedan od Mario brace pokusava da je spase...

Crazy...e to ni meni nije jasno, ali dobro zvuci

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Ono jes’ , ja prvi tipkam kad mi se prohtije i sta mi se prohtije, pa ne mogu na druga skijanjeeee da apelujem da prestane, al opet kontam, ako si clan te druzine imas brate i sajt na kom mos’ do mile volje da diskutujes o temi regularnost funkcionisanja Manijaka (manijaci su inace po prirodi neuracunjljive osobe, pa….zelim ti srecu ). Ako si pozabijo adresu: www.skimanijaci.com Sto Crazy rece ovo vise lici na SPAM nego na nesto konstruktivno ili barem smijesno (kao JA kad ostvim post )

Mislim da, mi NE-clanovi tog udruzenja i tog foruma vise nista NE- treba da znamo o svemu tome. A JA ne da ne treba nego i necu da znam. Kontam da tako misli velika vecina. Ako sam u krivu onda se 'izvinjajem'.

Dajte malo ljudi, kakve interesantne sajtvoe o skijanju, seksu, bilo cemu drugom….. Ko sta radi; svi citaju prepucavanja na temu ‘Ski Manijci”..........not funny at all. Kacite kake iMspirativne linkove i komentare.

PS
    Crazy necu rec da ti je nick – besmislen , ali zivotni moto ti je: http://www.janjina.croatia1.com/images2/tr-tov-2.jpg samo za respect!!!:

Skijanjeee promjeni nick promjeni attitude i… think positve (bar na ovom forumu) vidi kolko ima interesantnih tema i podataka o opremi, ski-centrima....
    Izmenio/la Sapa; 04.05.2007 u 12:53.

Exclamation

ovo je na sajtu napisao Matrix:

"Postovani Ski Manijaci

Prisustvovao sam sastanku u sredu i posto se vidi da ima dosta znatizeljnih da iscrpno saznaju sta se desavalo na tom sastanku uzecu sebi za pravo da i to napisem.

Namerno se nisam oglasavao tokom prethodnog perioda (a pazljivo sam citao svaki post) iz razloga sto mi steceno iskustvo i godine ne dozvoljavaju da lomim preko kolena...

Sastanak je poceo sa nekih 30 minuta zakasnjenja i trajao je do 00 (iliti 24 ).

Uvodnu rec i obrazlaganje je imao Ski Bata koje je odgovarao(ali ne bas po redu) na stavove munZe-a iz teme „Kora od banane..“ (u daljem tekstu tema, a grublje receno optuzba) i to je trajalo dobrih sat vremena.

Potom je Pop67 odgovarao na svaku pojedinacnu tacku iz teme, gde je polemisao sa munZe-om i jos nekoliko članova koji su izneli svoje vidjenja stvari u vezi sa delovima teme...

Diskusija je bila na teme: organizaciju Italije i troskove oko toga,
    vracene neispravne opreme za skijanje
    organizaciju Brezovice i troskova oko toga,
    opreme i zasto je pojedini nose / ne nose
    cene opreme koje ide preko udruzenja
    organizacije samog udruzenja, prava i obaveza clanova UO..
    verovatno sam nesto zaboravio ... ne zamerite

Posto je diskusija trajala jako dugo, a vreme je neumitno letelo, dogovoreno je da se diskusija nastavi i sledece srede 09.05.2007.

Pop i Krecha su takodje imali spremne odgovore na temu i u pisanom obliku, taksativno odgovarajuci na svaku pojedinacnu tacku i navedeni stav, a njima ostavljam za pravo da to publikuju ili ne na sajtu..."

@skijanjeeeee:...ti(VI)si(STE)na ovom forumu izgleda samo da bi bacao PROVOKACIJE!!!..mi,ostali ne moramo da slusamo tvoje(VASE)provokacije etc...!!!(ovo u zagradama sam pisao jer ste stigurno stariji od mene i imam postovalja)..KAO I PREMA SVIMA OSTALIMA!!!!
    pozdrav

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •