Strana 249 od 277 PrvaPrva ... 149199239247248249250251259 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.481 do 2.490 od 2768

Tema: Ski Manijaci

Ski_Trip Krecha_86 avatar
    Datum registracije
    06.03.2006
    Skije / Bord
    Atomic SL10
    Godina
    39

Podrazumevano

@Sapa: Sapo, izvini, morao sam malo da odreagujem posto sam mislio da nas prozivas da smo svi postali magarci

@Stekane: Sastanak je bio veoma koristan i konstruktivan i mislim da si trebao da prisustvujes ali ja nisam nikakav 'komesar' kako me ovde prozivaju pa necu ni izvestavati sa istog. Zao mi je sto se tvoje vidjenje Udruzenja koncepcijski razlikuje od vidjenja Udruzenja od strane uprave ali to je tako.

2x @Sapa: Kad god svracas u Pancevo, zovi, vodim te u kafanu 'Sharan' da se lepo a potom .

P.S. Valjda ce gazda Joca dati jos jednu recku za ovu fraj reklamu.
    Izmenio/la Krecha_86; 16.07.2007 u 11:37.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Krecha_86 Pogledati poruku
    Kad god svracas u Pancevo, zovi, vodim te u kafanu 'Sharan' da se lepo a potom ..
    E Krecho, izvrsan izbor; Sharan ima renome i s ovu i s onu stranu Dunava, a bogami i Save. Takoj te volem. A Joca, jel taj vlasnik jos od prije 15 godina???

Datum registracije
    06.03.2006
    Skije / Bord
    Atomic SL10
    Godina
    39

Podrazumevano

To je isti cika Joca od pre 15 godina, takodjer clan Ski Manijaka

Podrazumevano

gde god da se okrenes,ima ski manijaka....

Junior Member
    Datum registracije
    22.04.2007

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Krecha_86 Pogledati poruku
    Zao mi je sto se tvoje vidjenje Udruzenja koncepcijski razlikuje od vidjenja Udruzenja od strane uprave ali to je tako.
    Kakva bre koncepcijska razmimoilazenja covek je na vasem forumu izneo niz ozbiljnih optuzbi na rad uprave http://skimanijaci.com/component/opt...0/topic,310.0/ a dalje u istoj toj temi se veliki broj clanova slaze sa svim tim tvrdnjama!! I ti onda kazes "ali to je tako" sta bre tako??? Hoces da kazes da kome se ne svidja kako radi uprava neka ode?? Posle tako teskih i direktnih optuzbi jasno je kao dan da na to mora neko da odgovori!! I kao Komesar bi bas trebao da das izvestaj ko ce bolje od Komesara??????

Junior Member
    Datum registracije
    22.04.2007

Podrazumevano

Takodje bih molio cenjene ljude iz PlanetBike koji prodaju opremu svima nama da prokomentarise ovu tvrdnju "9. Ski Manijaci su kao Udruženje oštećeni od strane jednog sponzora. Dotična firma javno nudi svoju skiju sa testa za 203 eura (sa sve fiskalnim računom), ali ako ste Ski Manijak…Vas će ta ista skija da košta 250 eura (doduše bez fiskalnog računa). Tu onda nastupa naš Referent Nabavke…koji izjavi kako sponzor uopšte nije fer…i kako će on lično da obešteti pojedine Ski Manijake, koji su požurili da preko Udruženja kupe tu skiju, i preuzmu je lično…iz ruku Referenta, podrazumeva se bez fiskalnog računa. Ako sam dobro razumeo ovu bajku, “zli momci” su u Planet Bike-u, a hrabri vitez je lično , naš Referent Nabavke. Mene opet, veoma zanima šta tim povodom ima da kaže recimo sponzor, tj. Planet Bike. Bilo bi vrlo interesantno čak…" Da li ste vi gospodo ZLI MOMCI koji naplacuju vise nama clanovima Ski Manijacima???

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

problemi finasijske prirode - vrlo osjetljvio….al u vezi ovih popusta, samo jedan komentar pa se svecano ispisujem s ove diskusije (sem ako me ko ne naljuti ):
    Kao clan tamo nekog ski-uduzenja, imao sam u nekim prodavnicama popust od 5 ili 10% na skijasku opremu; kad dodju sezonske rasprodaje, onda je oprema 30%40%50% jeftinija, a sto sam se ja “preshao” pa istu kupijo, mozda samo sedmicu prije pocetka rasprodaje, s popustom od 10%, e to je vec bio moj problem. Ili ovo uopste nije bila poenta problema????

Ski magare Nemanjus avatar
    Datum registracije
    28.04.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Worldcup RC / Blizzard Bonafide
    Godina
    45

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    problemi finasijske prirode - vrlo osjetljvio….al u vezi ovih popusta, samo jedan komentar pa se svecano ispisujem s ove diskusije (sem ako me ko ne naljuti ):
    Kao clan tamo nekog ski-uduzenja, imao sam u nekim prodavnicama popust od 5 ili 10% na skijasku opremu; kad dodju sezonske rasprodaje, onda je oprema 30%40%50% jeftinija, a sto sam se ja “preshao” pa istu kupijo, mozda samo sedmicu prije pocetka rasprodaje, s popustom od 10%, e to je vec bio moj problem. Ili ovo uopste nije bila poenta problema????
    Nije to bila poenta problema, nego to da su navodno neki ljudi polovne skije sa testiranja jedne renomirane firme koja se bavi prodajom ski opreme platili više nego neki drugi ljudi nekom u toj istoj firmi, u šta ja lično nikako ne mogu da poverujem .

Činjenica je da su platili više, ali kome?

Izmenio/la Nemanjus; 03.05.2007 u 19:54.

Datum registracije
    06.03.2006
    Skije / Bord
    Atomic SL10
    Godina
    39

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skijanjeee Pogledati poruku
    Kakva bre koncepcijska razmimoilazenja covek je na vasem forumu izneo niz ozbiljnih optuzbi na rad uprave http://skimanijaci.com/component/opt...0/topic,310.0/ a dalje u istoj toj temi se veliki broj clanova slaze sa svim tim tvrdnjama!! I ti onda kazes "ali to je tako" sta bre tako??? Hoces da kazes da kome se ne svidja kako radi uprava neka ode?? Posle tako teskih i direktnih optuzbi jasno je kao dan da na to mora neko da odgovori!! I kao Komesar bi bas trebao da das izvestaj ko ce bolje od Komesara??????
    Po drugi put ti ponavljam da ja nisam nikakav komesar niti sam ovlascen da podnosim nekakve izvestaje tebi niti bilo kome drugom na ovom forumu. Sto se optuzbi tice, o tome se raspravljalo na sastanku sinoc u 20h na Adi o cemu ste mogli da se informisete na sajtu www.skimanijaci.com 10 dana unapred. Zao mi je sto kao clan Ski Manijaka nisi prisustvovao tome. Vise srece sledeci put
    Izmenio/la Krecha_86; 03.05.2007 u 20:04.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Nemanjus Pogledati poruku
    Nije to bila poenta problema,

Ooo, pozdravljam. Pa dje si ti Nemanjus (magare li ni jedno ) ~? Pa nema te nesto, jesi to probavo one tvoje nove carve/skijice ? Mislim da nema ljeba s njima na ovom proljetnom snijegu, al dobro. Proljetni firn je prijatelju dusu dao za kakvu siru skiju.....

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •