Strana 248 od 277 PrvaPrva ... 148198238246247248249250258 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.471 do 2.480 od 2768

Tema: Ski Manijaci

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    Pa ovo nije novozelandski nego srpski ski-forum, a poshto zivimo u globalnom selu-veselu, trachevi se shire neumoljivom brzinom.
    I kako da se ne procuje kad su i na ovom forumu vidne brze transformacije: dojucerasnji (ski)manijaci su evoluirali u (ski)magarce, nadam se, za njihovo dobro, da im je namjera da zadrze onaj chuveni moto: ski-magarci "ne po znanju nego (samo) po zhelji"

btw. biti clan udruzenja koje se zove 'ski magarac' je odlican fazon:
    Magarac je puno vise primjeran simbol pozitivnog skijaskog duha, nego sto bi se to na prvi pogled dalo naslutiti; obrati paznju na stereotipne karakteristike magarca:
    1. Tvrdoglavost: Pravi skijas je uvijek tvrdoglav. Tvrdoglavost proistice iz optimizma-zelje da se skija, pa taman i ako za skijanje nema realnih mogucnosti. Stajati na daskama, bas u inat logici i vremenskim prognozama, e to moze samo pravi ski-magarac.
    2. Snaga: Magarci ne samo da su tvrdoglavi no su i "nad-ljudski" jaki; vuku i tamo gdje drugi odustaju. Isto vrijedi i za prave skijashe.
    3. Spretnost-stabilnost: Magarci su rijetke vuchne zivotinje koje s lakocom mogu i po 'kozijim stazama'. Sta bi jedan skijash sebi mogao drugo da pozeli nego da posjeduje takve kvalitete, da stigne na terene o kojima obicni smrtnici samo mashtaju. Eto npr. Konj; simbol brzine i elegancije, ali samo kad se radi o ravnici. Na terenima na kojima caruju magarci, se konj pretvara u nespretnu/nezgrapnu zivotinju. Meni kao ljubitelju offpist skijanja se bash svidja poredjenje s magarcem
    4. Individualizam. Magarci mogu danima biti sami, na zabacenim mjestima, bez da imalo osjecaju nostalgiju za drustvom. Magarci su klasicni primjer zivotinja koje karakterishe stil: 'o sebi pri sebi'. Skijanje je individualni sport i nije bez osnova sebe usporediti sa jednim magarcem. Lijepo je skijati sa drustvom, ali bit sam sa planinom je poseban osjecaj; jedan od rijetkih momenata kad postajes svijestan samog sebe i svoje nistavnosti.
    Barem kad se o ovom sportu radi nije ne umjseno i ne primjerno sebe zvati magaracem.
    Dakle dobra vam sreca dragi moje kolege ski-magarci; A zarad ostale bratije, ne odricete se ni vashih "manijackhih" karatkeristika.

Ps
    Ne placi teddy-bear, sve ce to narod pozlatiti.
    Ima u tom udruzenju i dobrih ljudi, malo si preterao, a mozda i nisi, jbg. nisam bio u BGD pa nisam stigao nista da procitam
    Izmenio/la Bata Bane; 03.05.2007 u 00:29.

Ski_Trip Krecha_86 avatar
    Datum registracije
    06.03.2006
    Skije / Bord
    Atomic SL10
    Godina
    39

Podrazumevano

Hvala svima na 'iskrenoj' brizi oko Ski Manijaka, mogu samo da vam kazem da su Manijaci dobro i da ce opstati jos dugo, dugo vremena i peglati bele staze nasih lepih planina. Clan sam Ski Manijaka, time se ponosim, a mogu samo da kazem da oni koji su postali Ski Magarci od Ski Manijaka nisu evoluirali nego su se degradirali i to svojom krivicom! Budite mi pozdravljeni dragi moji

Podrazumevano

krecho...zezamo se....

BeGGiNeR
    Datum registracije
    14.02.2005
    Skije / Bord
    NITRO Target
    Godina
    49

Podrazumevano

Ne Sapa ja nemam nista protiv tih ljudi kako ih ti nazivas i nemam razloga. Ja sam zamerio na tvoj post jer si ti napisao skimanijaci skimagarci za udruzenje a to je meni zasmetalo jer jelte clan sam tog udruzenja i jos uvek cu biti jer se ne smatram kako ti kazes 'namagarcenim. To je svacije licno pravo da misli i radi sta zeli. Ja se ne osecam losim covekom ako sam u skimanijacima kako ti to prikazujes i svako ko me je upoznao mislim da moze da to potvrdi.

Nije tacno da sam ovde sad doleteo da pljuljem ja sam ovde skoro godinu dana vec. Za skimanijake sam i saznao bas sa ovog foruma skijanje.co.yu .
    Izmenio/la freak; 03.05.2007 u 09:17.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Bata Bane Pogledati poruku
    Ima u tom udruzenju i dobrih ljudi, malo si preterao, a mozda i nisi, jbg. nisam bio u BGD pa nisam stigao nista da procitam
    Ma B.Bane ja uvijek polazim od toga da je vecina ljudi dobra. A iz cega izvlacis zakljucak da sam pretjerao? Ko je i gdje je ocrnjen? Spomenuo sam 'djecije bolesti', te mora da preboli svaka organizacija u rastu i razvoju. Ocigledno fali dobra komunikacija medju (nekim) clanovima i (nekim) rukovodstvom. Izvini al nicim i nigdje nisam pretjerao.

Gdje kod grupa ljudi radi zajedno tu dolazi do nesuglasica.A oni kojima se ne svidjaju principi rada te grupe jednostavno napuste istu.

Niti su pogresni oni koji su ostali, a niti oni koji su je napustili.

A ove izjave poput ovog mladog borca Kreche; o necijioj degradaciji, to tumacim kao blagi nedostatak takticnosti spram ljudi koje dobro poznaje i skojim je do juce dijelio istu pasiju. Mlad je nauci ce.
    Krecho ja se shprdam sa ‘fiktivnim’ likovima bili oni magarci ili ne, ti te ljude poznajes licno, pa ako nemosh da respektujes njihove stavove, a ti im to prenesi licno. Nisu ni oni tebe spominjali na ovom forumu. Neces popraviti rejting svog udruzenja time sto ces javno omalovaziti one koji su vas napustili.

Obuzdaj malo svoj "borbeni duh", ipak je najvaznije da se uziva u skijanju: sam samcat ili organizovano sa buljukom drugih doesn’t matter, stvar licnog izbora.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od freak Pogledati poruku
    Ja sam zamerio na tvoj post jer si ti napisao skimanijaci skimagarci za udruzenjes.......... i svako ko me je upoznao mislim da moze da to potvrdi.
    Evo jos samo jednom i necu vise:

br1
    Post je bio inspirisan onim sto sam procitao na OVOM forumu, dakle moje je pravo da dajem komentare na procitano.
    Br2
    Ako mi isjeces dio posta u kome sam napisao da si, ste vi ski manijaci ski magarci, ja ti licno kupim novi snowboard (marka po zelji) i posaljem dole, jel vazi?
    br.3
    KO je za tebe rekao da si namagarcen (eksplicitno ili implicitno)
    br4.
    Ko je za tebe ili za ostale SKi manijake rekao da su losi ljudi ???(kakve su to nebuloze). ko sto vec rekoh ne sumnjam u dobrotu ljudi, pogotovo ne mladih ljudi, a ti si freak garant oke, uzivaj.
    Izmenio/la Sapa; 03.05.2007 u 09:59.

Junior Member
    Datum registracije
    22.04.2007

Podrazumevano

Komesar Krecha se javio i odsecno nam objavio svetlu buducnost!!! A Komandant nije glup kao sto izgleda cuti celo vreme! ZIVELO Udruzenje!

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano O C. Darwinu i drugim stvarima...

Krecho, a i osatli Ski Manijaci;

Prije no sto budem moro da odgovaram svima pojedinacno, (vase udruzenje ima velikachki broj clanova) da razjasnim, a mozda i da nacrtam, hocu ako treba??)
    Jedna stvar:
    Onaj post o ‘evoluciji’ nije uopste bio upuchen vama Ski Manijacima nego: Stekanu, Crazy-ju i “malom” Matt-u, a i oggi ima novi potpis, dakle i za njega vazhi isto, (a i sebi sam u citavoj prici ostavijo ulogu Tovara). Mislim da su to oni i sami shvatili, mozda im je bilo i smjesno, a mozda i uopste ne, vec ce da me ispljuju, zbog neduhovitosti, ako budu nasli za shodno.

Ljudi su izabrali Magare za simbol, a meni to bio dobar povod da na to reagujem. Znam ih samo sa foruma i necu ih nista manje respektovati ni kao Magarad.

Elem post je okachen na oglasnu tablu koju koristi gore pomenuto udruzenje, al se nije odnosilo na Ski Manijake. Dakle uzivajte i dalje niko VAS nije preobratijo u magarce, Evolucija je dugotrajan proces i ne desava se preko nochi. To i nije automatski pozitivan proces, mozda bi smo svi bili sretnij da smo ostali australopiteci, polu-primati….. jedno je sigurno tad bi svi mi skijali na skijama sa drvenim jezgrom.

Savjet: Drugi put kad se budete osjecali prozvanim ili uvrijedjenim na ovom forumu, a vi umjesto u odbranu, udri u zayebanciju, to ima puno vise efekta.

PS
    Kreco volio bih da imam zrnce elana koje ti imas za svoje udruzenje. To sto ga nemam, nema veze s tvojim udruzenjem nego s mojim godinama. Elan je pozitivna stvar i zelim ti da ga cuvas za godine kad budes malo stariji.

Takva momcina (vido sam ti snimak na skijama na onom vasem sajtu) a toliko drami ( mal ne rekoh histerishes), nije uopshte seksi. Pitaj cure; same che ti kasti. Zezaj se ba malo i na svoj a i na tudji racun. Popijemo po jednu kad svratim u Panchevo, valja?
    Izmenio/la Sapa; 03.05.2007 u 15:52.

Wink

krecho and co.(sto misle da ih prozivamo)...ljudi
    zezamo se...nemam pojma sto skacete na coveka(sapu)..valjda ste svatili da:Crazy,stekan,oggy,i ja imamo potpise ski magaraca(evo promenio sam,ako ce vam biti lakse) i da je to bilo upuceno nama..aj,zaboravimo to i...zezamo se...

e,jel moze nako da nam kaze sta je juce bilo(jel bilo ili)??ima li kakvih novosti???
    Izmenio/la matt; 03.05.2007 u 13:14.

Podrazumevano

ti nije malo daleko da se cimas iz banja luke do bgd????

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •