Strana 244 od 277 PrvaPrva ... 144194234242243244245246254 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.431 do 2.440 od 2768

Tema: Ski Manijaci

Super Member pop67 avatar
    Datum registracije
    27.06.2005
    Skije / Bord
    Elan Mag Fire 10
    Godina
    58

Podrazumevano Brezovica 28.04-02.05

Postovani skijasi i boarderi,
    SKI MANIJACI vas pozivaju na nezaboravno skijanje na BREZOVICI za 1.Maj,tacnije od 28.04-02.05.Aranzman obuhvata 4 PP(nocenje sa doruckom i vecerom),5-odnevni ski pass,prevoz,nocno skijanje po Sarskoj mesecini(ukoliko vremenski uslovi dozvole bezbedno skijanje),iznenadjenje koje Ski Manijaci uvek pripreme svojim putnicima+mali poklon za secanje!Cena aranzmana iznosi 150E!
    Ko zeli da vidi kako je bilo svaki put kada smo na Brezovici bili moze da poseti www.skimanijaci.com i otvori galeriju slika i uverice se da je Extra skijanje i provod!
    Snega na Brezovici ima toliko da se ocekuje skijanje do Juna meseca!
    Prijaviti se mozete pozivom broja 063 266 511(Boki 04) ili direktno na sajtu www.skimanijaci.com u temi putovanja i izleti!
    DOBRO nam DOSLI i

Instruktor za uzivanje Symon avatar
    Datum registracije
    17.12.2005
    Godina
    62

Podrazumevano

krepo od jutrosnas skimanijac Viktor se bori sve faze vestackog disanja primenjuje pa cemo videti sta ce biti

Senior Member boki04 avatar
    Datum registracije
    22.11.2005
    Skije / Bord
    Nordica Hot Rod Nitrous Ca 78
    Godina
    44

Podrazumevano

izgleda da je pukao forum ko ce ga znati!
    nadam se da ce viktor da uspe sa vestackim disanjem i reanimaciom
    Izmenio/la boki04; 23.04.2007 u 18:03.

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

mozel se to putovanje pomjerit za 5 dana i ja bih iso

Super Member pop67 avatar
    Datum registracije
    27.06.2005
    Skije / Bord
    Elan Mag Fire 10
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Flexon Pogledati poruku
    mozel se to putovanje pomjerit za 5 dana i ja bih iso
    Zao mi je Flexon to je nazalost nemoguce,ali si svejedno dobrodosao kada budes mogao sledeci put!

Junior Member
    Datum registracije
    22.04.2007

Podrazumevano dvukovicu vrati se sve ti je oprosteno!!!

Junior Member
    Datum registracije
    22.04.2007

Podrazumevano

Dragi moji, i još draže moje… Sasvim dovoljno vremena je prošlo nakon “dešavanja”, na ovom našem forumu…dovoljno bar, da se stišaju strasti i ton diskusije spusti na razuman nivo (bar kada sam ja u pitanju). Pretpostavljam da su mnogi od vas bili zainteresovani da saznaju, šta se zapravo desilo….a za iole objektivan doživljaj stvarnosti, poželjno je ipak čuti sve strane…ukrstiti sve priče….i tek onda doneti lični sud. Što se mene lično tiče….mislim da sam dovoljno promislio o svemu, da bih mogao izneti svoje vidjenje cele stvari. I samo još jednu malu opasku, pre nego što nastavim….moja priča je i dalje veoma subjektivna i lična…prosto sam procenio, da je u mom slučaju onaj kritičan nivo emocija iščileo …srpski rečeno, pre mesec dana bih verovatno izgovorio gomilu reči, kojih bi se danas stideo… Dakle… ….”dešavanje”, o kojem je ovde reč prividno počinje i završava se gašenjem Foruma od pre par nedelja. Usledilo je vrlo šturo objašnjenje, od strane nepotpisane osobe…s nadom da će problem tehničke prirode, vrlo brzo biti rešen. Na sreću, to se i obistinilo….ali se na žalost ispostavilo, da je celokupan Forum spašen, sve teme sem tri…od kojih su dve bile moje. O samim tekstovima ne bih sada previše za ovu priliku, osim da napomenem da bih bio prilično neozbiljan u ovim godinama, kada ne bih imao back-up svoje prepiske….kako poslovne, tako i lične. Oba svoja teksta sam pisao u trenutku ozlojedjenosti i osećaja nemoći da bilo šta promenim u Udruženju …a u tom trenutku mi se nakupilo puno toga. Dakle seo sam, napisao šta sam imao da kažem, i što se mene tiče priča bi se tu i završila…povukao bih ce iz cele priče kao i mnogi pre mene. U krajnjem bilansu, nisam prošao ni tako loše…upoznao sam sjajne ljude…sa mnogima se družim i dalje…pri tome još i cele zime radio ono što najviše volim, dakle skijao. Tako bi se završilo, da nije usledilo…šta je usledilo. A taman sam jednom nogom već zakoračio da izadjem iz Udruženja, bez buke i u stilu….bolje da ja gledam svoja posla Na žalost sladokusaca, neću ovde iznositi nikakve “pikanterije” a ima ih pun kufer…. Dakle….za ovu priliku moram taksativno… 1. Ski Manijaci su se od prvobitno zamišljenog Udruženja, baziranog na amaterizmu, pretvorili u “turističku agenciju” koja posluje u “sivoj zoni”, i sve to začinjeno elementima MLM-a. To samo po sebi nije problem Ski Manijaka, dok god oni mogu za manje pare da zimuju i da se još pri tom i lepo druže…bar tako misle. Što se države Srbije tiče….ona sama treba da rešava svoje probleme, ubiranje poreza i sl, nije I ne treba da bude ničija briga, osim nje same, postoje ljudi koji su za to plaćeni. Moj lični problem s tim je, što nas ima puno koji znamo da su cene za Ski Manijake “naduvane”…što postoji razlika u ceni za koju se ne zna gde ide, čemu služi…ko je kontroliše, i ko odlučuje o njoj. Iz ove konstatacije proističe sledeća, a to je: 2. Na sajtu Ski Manijaka, u delu kojim se mi kao Udruženje predstavljamo stoji, kao jedan od ciljeva Udruženja (citat)…”Da bi za svoje članove organizovalo boravak na planini po najpovoljnijim mogućim uslovima.”….dakle tvrdim, da je ovo neistina i manipulacija koja služi za nas naivne. • Primer1….Ukoliko recimo sada neki Mile, koji nije član Ski Manijaka, ode na Brezovicu redovnom autobuskom linijom, i tamo skija 5 dana, a u medjuvremenu konači i hrani se u hotelu Molika, platiće svo to zadovoljstvo oko 105 eura….zavisno od prevoznika. U najskupljoj varijanti prevoza privatnim kombijem (samo 8 mesta), Mile će da istrese 115 eura. I to sam Mile, bez popusta i rabata na “količinu”, bez ugovaranja i pregovaranja s Upravom skijališta. S druge strane, mi članovi Udruženja smo izgleda “povlašćeni”, jer treba to isto da platimo 150 eura. Nadam se da noćno skijanje (koga bude, a možda i ne….sve zavisi), ne košta skoro 50 eura.

Junior Member
    Datum registracije
    22.04.2007

Podrazumevano

3. Cene i uslovi putovanja na žalost, nisu isti za sve Ski Manijake. Evo na primer ja….platio sam vaučer za 6-dnevno skijanje u Italiji 210 eura. Kako se tvdi, to su u tom trenutku bili najpovoljniji mogući uslovi….Voma me interesuje da čujem, koliko je taj isti vaučer platio recimo, Predsednik Udruženja. Zašto ga je platio toliko…i ko je o tome odlučio…….ako smo već svi isti, kao što se u uvodnom tekstu našeg sajta, tvrdi. Ukoliko tvrdnja o ….”najpovoljnijim mogućim uslovima “, ne stoji, onda sam iskreno zabrinut zato što me je neko slagao, i doveo u situaciju da i ja lažem druge ukoliko ih recimo dovedem u Udruženje i svojim primerom ih privolim da se i oni učlane. 4. Takodje sam bio “privilegovan”, da posredstvom Udruženja kupim “original” Rossignol pantalone po ceni od 4.000 din….neposredno pred Expo-zim. Sam Expo-zim je bio krcat istih takvih “originala” po ceni od 3.500 din, sa sve fiskalnim računom. U dobru nameru ne sumnjam….čovek je jednostavno loš trgovac….zato mislim da treba da menjamo Referenta Nabavke 5. Ski manijaci ponosno nose svoje prepoznatljive ski jakne…po celoj Evropi…svi sem Referenta Nabavke. Ovde mislim da se radi o njegovoj skromnosti…prosto čovek misli da nije zaslužio da poput ostalih “privilegovanih”, nosi tako kvalitetnu jaknu (jakna je moju svastiku koja nije Ski Manijak, koštala ravno 1.100 dinara…kod Kineza u bloku 70…uz punih 5 minuta cenjkanja). Uz to, moja svastika ne reklamira nijednog sponzora na ledjima, u protivnom bi prošla i jeftinije, naravno…Ski Manijaci su “privilegovano” postali ponosni vlasnici ovako “kvalitetne” jakne za samo 2.000 din. ….i da ne bude zabune, nije mi želja da polemišem o ceni i kvalitetu…već me svrbi samo razlika u ceni, koja je kao kukavičije jaje podmetnuta pod osećaj zajedništva i pripadništva grupi. On sam, se nije udostojio, da je nosi. 6. U Ski Manijacima je uvek dinamično….evo recimo, ako niste znali, postoji i nagradna igra za Direktore Filijala….znate one fore iz MLM-a, procenti, nagradni bonusi i sl. Namakneš više članova…dobiješ veći bonus. To je lepo…ono što mene interesuje medjutim je, odakle novac i prostor za procente i bonuse, ako mi ostali plaćamo najpovoljniju moguću cenu za sva putovanja i opremu. Sve računam…da bi dao Peri…moraš da uzmeš Žiki. A možda je neko ovde dobri Samarićanin ili rodjeni altruista, pa vadi lično iz svog džepa. 7. Ukoliko Vam treba par “pamentnih” momaka, da istresu tepihe recimo, dovoljno je da napišete neki “škakljiv” članak na Forumu, pa da našem Referentu Nabavke odmah padne ideja na pamet, da Vas časti trešenjem tepiha ili “trešenjem iz gaća”…sve zavisi, kako su momci koje Vam Referent pošalje na vrata, raspoloženi. Mene prevashodno zanima, ko će to sve da plati…pošto znam da dotična gospoda ništa ne rade džabe. Nadam se da moja članarina i članarina moje porodice, nije otišla u taj Fond….e da, umalo da zaboravim jako bitnu stvar….BATINA UVEK IMA DVA KRAJA !!! 8. Dok god ste u Udruženju, ne brinite za bezbednost, niti svoju niti svojih bližnjih. Mi imamo u svojim redovima najmanje jednog bivšeg pripadnika BIA-e (nije sasvim jasno, da li je bivši ili je još uvek, tu je ostao nedorečen). Elem, dotični je, to sam više puta pred svedocima ponovio…. ovog puta ćemo ga zvati Referent za bezbednost na skijalištima, ili kratko…Bezbednjak. Dakle, za razliku od običnog sveta, mi Ski Manijaci iz prve ruke možemo saznati da li imamo dosije ili ne. Ostali moraju redovnim putem, arhiva, kuc kuc….znate ono ko si, zašto si, pismeni zahtev u 3 primerka… Ski Manijaci ne, dovoljno je samo da napišete opet nešto “škakljivo”, pa da Vas naš Bezbednjak expresno obavesti, ne samo da imate dosije u BIA-i, nego i da će On lično da ga objavi…ako nastavite dalje svojim pisanjem da urušavate Udruženje, kako sam voli da kaže….bilo bi mnogo interesantno čuti, kakav bi odgovor BIA-e bio, na jedan mali dopis na tu temu…..usput da Ga obavestim….imam 43 godine, oženjen sam, imam ćerku od 13 i sina od 18 godina, nisam nikada krivično gonjen niti osudjivan, nisam nikada privodjen, niti saslušavan ni u kakvom svojstvu (ni kao osumnjičeni, oštećeni ili svedok – iako sam Zemunac)…te s toga, ako ja imam dosije, Crvenkapin je bar duplo deblji, meni za utehu…i ne mora da preti, može slobodno da ga objavi (uzgred….u našem zakonodavstvu, pretnja ili zastrašivanje objavljivanjem poverljivih podataka, bez obzira da li oni postoje ili ne….predstavlja zloupotrebu službenog položaja i krivično je delo….ukoliko On zaista ima ikakve veze s BIA-om….ukoliko pak nema, onda je On samo jedan jadnik) 9. Ski Manijaci su kao Udruženje oštećeni od strane jednog sponzora. Dotična firma javno nudi svoju skiju sa testa za 203 eura (sa sve fiskalnim računom), ali ako ste Ski Manijak…Vas će ta ista skija da košta 250 eura (doduše bez fiskalnog računa). Tu onda nastupa naš Referent Nabavke…koji izjavi kako sponzor uopšte nije fer…i kako će on lično da obešteti pojedine Ski Manijake, koji su požurili da preko Udruženja kupe tu skiju, i preuzmu je lično…iz ruku Referenta, podrazumeva se bez fiskalnog računa. Ako sam dobro razumeo ovu bajku, “zli momci” su u Planet Bike-u, a hrabri vitez je lično , naš Referent Nabavke. Mene opet, veoma zanima šta tim povodom ima da kaže recimo sponzor, tj. Planet Bike. Bilo bi vrlo interesantno čak… 10. Ako je neko ne daj Bože pomislio, da ja to pričam sve vreme o istoj osobi…potpuno je u pravu.

Junior Member
    Datum registracije
    22.04.2007

Podrazumevano

11. Ukoliko izaberete nick DVUKOVIC recimo, i na Forumu sajta www.skijanje.co.yu postavite pitanje, kuda će da odu novci od Vaše eventualne članarine u Ski Manijacima i time prozovete, ne Udruženje, nego jedinog čoveka koji to stvarno zna, tj. Njega…desiće se nešto vrlo interesantno. On će mudro i tupavo da ćuti…a nekolicina pravih Ski Manijaka će da stane u odbranu Udruženja…misleći da je napadnuta Ideja i Čistota Ski Manijaka u koju oni najiskrenije, to sam siguran, veruju ... Ukoliko je Vaš nick MUNZE, i na Forumu čiji hosting plaćate svojom članarinom, objavite thread u kome vrlo precizno prozovete, ne Udruženje nego Njega…desiće se sledeće: On će i dalje mudro da ćuti, Ski Manijaci će uglavnom zbunjeno stajati po strani …Forum će po prvi put u svojoj istoriji da “vrisne” usled gubitka podataka na disku…a u medjuvremenu će da blesne I poluzvanična informacija da Admini vode “ljutu bitku” sa hakerima 12. Poslednje, ne i najmanje važno…deca. Ako želite sebe da predstavite kao dobricu, humanistu, entuzijastu i mušku Majku Terezu….samo napišite da je dugoročan cilj Udruženja čiji ste Vi Spiritus Movens, da odvede 1.000 dece na sneg…tj.njih ravno 100 komada u skijaškoj 2006/2007…..da nije tužno i jadno…bilo bi smešno I na kraju…..kada je prošlo dovoljno vremena da se misli srede i emocije stišaju…meni ostaje i dalje samo jedna reč u glavi….MANIPULACIJA….ništa više nego bedna manipulacija. Stvar ličnog izbora kao i uvek u životu je, da li će neko na nju da pristane ili ne…uostalom, svako ima pravo da svoj novac baci i u Dunav, ako mu to prija….medjutim, ljudi oko samog Referenta tj.Bezbednjaka treba da znaju, da je njihova pozicija malo drugačija….oni svojim činjenjem ali i nečinjenjem, takodje manipulišu ljudima…. iako verujem, nemaju ličnu korist od toga….to ih ne oslobadja ODGOVORNOSTI. Odgovornost je vrlo važna stvar, iako sam o njoj najmanje….. O njoj sam počeo da razmišljam, izgleda suviše kasno….kada sam shvatio da je On išao u Italiju o mom trošku, i trošku moje dece…i o trošku nečije druge dece, ili recimo o trošku Marijane, koja nije ni videla Madonu (ali ni deo svog depozita)…Svako od nas ponaosob treba da razmisli dokle dopire njegova lična odgovornost…. Meni je uvek bila interesantna ona metafora sa korama od banane. Postoje naime bahati ljudi koji ih bacaju…. postoje ljudi koji te iste kore ugledaju na vreme i zaobidju ih i što se njih lično tiče, tu počinje i prestaje sva njihova odgovornost….postoje dalje, ljudi koji ih ne ugledaju na vreme i okliznu se, boli ih doduše ali život ide dalje….i na kraju su Vitezovi…oni padnu, nauče nešto novo, ali pre nego što nastave dalje, bace tu nesretnu koru u kantu za smeće, iz osećaja odgovornosti prema onima koji idu njihovim putem. Svi biramo.... munZe

Ustajanjeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Dragi/draga skijanjeee,
    ovo nema smisla. Da je trebalo da ovaj post bude napisan na ovom forumu, autor bi ga sam ovde napisao, on je clan i ovde. Tebe mogu da razumem samo ako si ranije imao/la nick DVUKOVIC, inace je ovaj tvoj postupak vrlo glup.

Toliko ovom prilikom.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •