Nindžoooo, koji ti je ovo objektiv?
Nindžoooo, koji ti je ovo objektiv?
Tako je, 8mica je drveno jezgro, litijum, fusion, nema waveflex... Koja je njena realna cena uopšte?
Objektiv 17-70 f/2.8-4.5 - izuzetan, sem 50 f/1.8 u prvoj (baš plitak DOF na f/2.2, samo Fusion sam smestio u njega).Obrati pažnju kako muti na trećoj, iako je f/13. Radosti velikog senzora, ali ni tvoj nije mnogo manji, tako da verujem da se lepo igraš sa svetlošću?
![]()
Realna, nemam pojma?Ali sigurno da je sledeće godine u sred sezone možeš prodati kao polovnu za cenu za koju si je kupio
.
Ajde okacite sliku ELAN SLX za 2007/08, mnogo dobro izgleda
Evo slike, mada meni Magfire modeli izgledaju mnogo bolje
A, evo i katalog Elana za 2007/08 sa cijenama u Australijskim dolarima:
http://www.paulski.com.au/image/elan2008.ppt
Izmenio/la stekan; 11.04.2007 u 11:04.
Magfire rasturaju vizuelno. Biće da ni 10tka nema waveflex. Je'l ima neku ozbiljnu prednost WF, ili je u pitanju više marketing?
Što se australijskih cena tiče, nisu li malo presvirane? 899 a. dolara = 550 eur za 8micu.
marketnig je kada nacrtaju drugu šare pa je prodaju pod "novi model"
ovo je ipak nova konstrukcija
znam samo da je 12ka teška i za nosit i za vozit
ja sam skijao čitave sezone na Atomicu pa sam opet morao nabijati kondiciju za čitav dan na Magfire 12
Kad moju novu 'ljubimicu' nabacis na rame zanosis se po putu, a ja posto imam slabu kondiciju i svakako sam oko jedan popodne van stroja, nisam mogo da primjetim da mi je skijanje na toj skiji teze nego na npr. crossmax-u (koji je lagan). Sinoc sam prico s nasim momkom kojem se Foil takodje jako svidijo, ali mu je bio pretezak za upravljanje, cudio se da se meni ucinila tako lagana skija za voznju, neznam. Niti sam visok, niti jak, al sam uzivo ko nikad. Djaba svaka prica i impresija dok sam ne sjednes iza volana.
nije toliko do težine koliko je do RST (Racing Sidewall)
tako kažu na skijanje.hr u vezi te tehnologije
zahtjevna ali prezicna i naravno stabilna
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)