Strana 9 od 11 PrvaPrva ... 7891011 PoslednjaPoslednja
Rezultati 81 do 90 od 101

Tema: Danasnje slike

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od alpinista Pogledati poruku
    Jesam probavao sam, i iskren da budem nisu za mene.........vise mi odgovara neka skija RACE,.
    Alpinisto ne brini nista, promjenu ce mo i tvoje poglede na skijanje ....., a bash sam htjo da te pitam kaces se skinut s onih Elana HCX (vido sam ih na onom 'home-video' od taratatire) , pa tebi covjeku iz gorske sluzbe treba jedna fina turna/allmountain skijica, batali te piste-zmajeve, ajkule i tigrove....

Uvjek brate kazem....na kraju svake diskusije.....ma samo da ima na sta da se stane i da se moze spustat, sve ostalo je ne bitno.....
    ps
    fakat, kave vi skije kod gorske koristite, jel imate neke turne vezove ili one 'umetke' za penjanje?????

Ski legenda alpinista avatar
    Datum registracije
    24.03.2007
    Skije / Bord
    Volkl Racetiger SL Racing
    Godina
    40

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    ps
    fakat, kave vi skije kod gorske koristite, jel imate neke turne vezove ili one 'umetke' za penjanje?????
    A skije ko i svi ostali, za alpsko skijanje,nemaju neke posebno
    ali najveci problem je sto mi sami moramo da nabavimo opremo posto od Gorske sluzbe ne dobivamo nista osim odijela, rekli su iduce godine da bi trebali dobiti komplet opremu, pa vidjecemo sta ce biti

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

To ti je kad se nema para, GS se snalazi kako zna i umije....a ja cu pocet sa "serijalom" threadova o freeride,ei turnoj opremi....ko zna mozda te inspirishe....kontam da bi trebali da imate turne vezove i one koze sto idu isod skije - za penjanje, pa misha mu malog kako ce te da me spasete na nekoj chuki gdje nemoze da dodje helikopter

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Ma ratrak i motorne sanke, a ako ne može da dođu to tebe - ko je te terao da se motaš po čukama?

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Pa sta ce mi onda Gorska Sluzba Kad se uneredim na ili pored piste svaki iole zhicar moze da me spusti u banani ili da me natakari na motorne sanke........Gorska je za izazove tipa: zrtva se zaglavila na vrhu nekog boricha (visine 10-15 metara) dok je pokusavo da napravi neki 'grab' skacuci sa dvosjeda....

PS

Kako, o kako da ovaj kompjuterski analfabeta, preshalta jedan cool filmich u MPEG-u ima 56 MB na ovi sajt??? Moze li to/???

Datum registracije
    24.03.2007
    Skije / Bord
    Godina
    40

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    To ti je kad se nema para, GS se snalazi kako zna i umije....a ja cu pocet sa "serijalom" threadova o freeride,ei turnoj opremi....ko zna mozda te inspirishe....kontam da bi trebali da imate turne vezove i one koze sto idu isod skije - za penjanje, pa misha mu malog kako ce te da me spasete na nekoj chuki gdje nemoze da dodje helikopter
    Te skije nam gore nisu potrebne,ima ratrak i sanke,ratrak prilazi gdje ziv covjke ne moze. Kad je se neki frajer ove godine izgubio trazili smo ga po vrhu cjelu noc,ratrakom smo obisli cjeli vrh Jahorine,paklena masina,magla nista se ne vidi ali zato navigacioni sistem razvaljuje,pogadja u metar nemozes zalutati.I mozes zamisliti frajer nam se javi iz Prace ispod Skocina iz neke kafane malo cugnuo.
    Meni bi trebale te skije za turno skijanje,mnogo dobra stvar za planinarenje u zimskim uslovim, ne umaras se puno a opet stignes gdje si naumio.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

I dje je jaro zaglavio ? u kafani ispod prace, gdje tamo ima kafana??????? Priznacu ti al mojne dalje pricat, neke 85,86 su me trazili (GSP) po jahorini sa jos jednim momkom. BIlo uzasno vrijeme i gore radijo samo Partizan.skijali i dosadilo, pa sishli na Prachu, koja je radila....... a stari od momka koji je bio s nama na skijanju digo uzbunu...i tako, nisu nas nasli, sami smo se prijavili.

Nego turne skijice se mogu nac za male pare , prosjecno su 70-tak mm ispod cipele, to ovi noviji modeli. Imas npr. umetak za u obicni vez, neznam jesi to vidjo, prava stvar, peta ti slobodna i ides ko sa turnim vezovima, kad hoces da skijas izvadis taj umetak zove se trekker i pichis nizbrdo, ta zajebancija kosta oko € 120. Al to je opet jeftinije a i prakticnije od standardnih turnih vezova, oni su naime slabi za ozbiljnije skijanje......Pa onda one kozhe sto se nakace na kliznu povrsinu skije i pichis uzbrdo, ma iljadu i jedan vrag valja to sve skupljat, ja se lozim na to al nemam kondicije nizasta
    Evo ti kod ove internet firme ima regluarnih turnih skija i za € 110, a evo ove su € 150,- mislim smjesene cijene
    http://www.sport-conrad.com/ArtikelD...ummer=70604002
    Turno skijanje nije skup sport, a i ne treba ti ni dnevna ni sezonska,
    Onaj trekker ima polovan za 70-tak evra.....
    Evo tu ALpine trekker, odlicna stvar lako se namjesta na obicne vezove, a kad krenes niz brdo imas pouzdan standardni vez za skijanje

http://www.sport-conrad.com/ArtikelD...ummer=72703407
    Izmenio/la Sapa; 28.03.2007 u 22:28.

Datum registracije
    24.03.2007
    Skije / Bord
    Godina
    40

Podrazumevano

hvala prijatelju na ovim adresama
    ma meni nemoze pomoci ni centralna banka da kupim svu opremu sto ja hocu, sad mi je prvo prioritet alpinisticki pojas i kompleti za penjanje po stijenama,posto je sezona skijanja zavrsena, a za ostalo cemo vidjeti.
    Ako budemo picili na Mont Blanc u septembru,mislim moje planinarsko drustvo, onda cu morati dobro da se opremim.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Posjeta Mont Blanu - cool akcija!!!!

Neznam gdje se vi obezbjedjujete al opet: www.sport-conrad.com, ne znam dal isporucuju postom u Bih, na njihovom sajtu stoji npr isporuka za Sloveniju € 20 i bugarsku € 30, jeftini su, ocu rec jeftiniji od ostalih prodavnica na zapadu................. kod mene sad sve pocinje i zavrsava sa ovom firmom, bas ko sto kod nemanjusa sve pocinje i zavrsava sa atomicom.
    Izmenio/la Sapa; 26.03.2007 u 23:06.

i-a, i-a...
    Datum registracije
    03.02.2006
    Skije / Bord
    Atomic Nomad Blackeye
    Godina
    44

Podrazumevano

Cuj freeride...
    http://www.skijanje.hr/clanak.php?id=16973

Danas stigao s Jahorine

Danas bilo odlicno do 11, skijao na Poljicama, staza odlicno uradjena, tvrda, nema 15 dusa, i taman kad sam se kanio da se preselim na Ogorjelicu spustila se takva maglustina da se nije nista vidjelo. Poslije se i malo raskupusalo, snijeg pada ali nema nista od njega, odmah se topi, dosao sam mokar ko sa kise. Radio tanjir Poljice, Ogorjelica (ne znam koja) i Olimpik. Uglavnom trebalo bi biti jos jako dobrog skijanja narednih dana, bar prijepodne.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •