Head SuperMojo pro model isti vozi ni manje ni vise nego Jon Olssonda te
uhvati, ali ovo ozbiljno mislim
![]()
Prvo se nalozio a onda malo cito o performansama i pored svega nabrojanog pise: Dare to try it???
Odma sam sebi reko NE. Trazi noge Mesche Bazdarevica i kondiciju punokrvnog engelskog trkackog grla. Ja sam za ovo softy.
Mislio sam vise na onaj Boutton Rouge, totalno skijica za igranje fini Twint-tip ko chigra u cjelcu......
Danas citav dan na mukama; berem brigu, dumam, googlujem, mailishem se okolo, a sve pocelo sa zajebancijom da cu za neki dan da skocim switch na onom jednom 'table-u'. Ovi moji omladinci-freestyleri me usput nalozise da odma mjenjam dacke............i ja se nalozih opasno.
Jesi vidio onaj sajt conrad-sport.com, naj bolje cijene u Evropi.....naidjem na Outlow 05/06 za 300 s vezovima....sta reci, da ti isporuce na vrata kosta jos € 50,- ....a uz onaj titicaca je ozbiljna opcija i Recon 06/07, elem teshke muke me more. Ipak cu se mozda odlucit za allmountain umjesto freestyle tipe, neznam josh.
A sto se tice maja i skijanja...ko zna mozda i uspije, eto posudi ce ti tataratira svoj 10.20 pa da se nauzivas![]()