Rezultati 1 do 10 od 199

Tema: Francuska/Italija 06/07

Tematski pogled

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Shaolin Pogledati poruku
    Sapa, ti kad si u pravu - u pravu si

Naravno da ljudi koji drze smestaj gledaju kako da ustinu sto vise kinte - ja sam sam mislio da je za agenciju glupo da takve stvari ne najavi kao mogucnost jos pre nego sto se krene.
    Ali poenta je u stvari u skijanju u Austriji!!! Mislim da za nas navikle na Jahorinu, Kop...takva vrsta skijanja mnogo vise odgovara.
    Al zato kad sam u krivu, onda ga zak.njam do daske

Hmm daaa: Austrija slesh Svajcarska. Ove prve ne mogu da smislim ali pazi ni u jednom aspektu zhivota, a pogotvo nemogu da smislim njihovu komercijalnu filozofiju exploatisanja snjeznih radosti, ALI!!!!
    Brate kad te usluze ko gosta, onda tu nema nikakvog ciganjcenja i seljacenja ko kod nama srodnih Francuza i Italijana. Ove prvo spomenute Francuze, opet pretjerano obozavam: jer se kurche na neki sharmantan nachin.

A Sviceri to je vec poezija, nema tu pretjeranog gostoprimstva, ali bukvalno nemas na sta da se pozalis kad si u njihovom hotelu ili apartmanu. Sve chuka ko svajcarska chuka hahaha.
    ALi to je za mene sterilno skijanje koje upraznjavam samo sa wife&kids, za pubertetlijsko ponashanje u moje slobodno skijasko vrijeme postoji samo FRANCUSKA!!!!!
    Nista tu nije sigurno, sve moze i moze da bude super, a nemora, staze super plave ko crne, crne ko plave.... chesto nadrdani zhichari, ali opet super jarani kad oche....Ukratko pravi Cigojneri, pa nesto ko mi samo sa malo vishe licnog dostojanstva ili arogancije neznam tachno da ti kazem.
    No kad za Francuski aranzman platim samo malo vishe, (npr umjesto 300,- shema totalni lowbudjet, platim 370,- nekoj 'malo manje" Lowbudget agenciji), dakle nekoj samo malchice boljoj agenciji od onih naj-jeftinijih, vec se osjeca razlika; ipak te oni exploatanti malo manje kinje i manje se ponasju ko mali Napoleoni.
    ?????
    Izmenio/la Sapa; 28.03.2007 u 21:35.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •