U Francuskoj za vikend palo na nekim mestima i po 50 cm snega, a Sestriere 20cm, jos se ocekuje do srede ! Ura, ura !
Bas mi je drago zbog sebe (sto idem, naravno)
.
U Francuskoj za vikend palo na nekim mestima i po 50 cm snega, a Sestriere 20cm, jos se ocekuje do srede ! Ura, ura !
Bas mi je drago zbog sebe (sto idem, naravno)
.
Evo ga taj mart, sad ce sve biti lakše inače u FR 150 cm, i povoljna prognoza na naredne dane,
E pa bajastrasni, apropos one tvoje PLJOSKE, da je redovno dopunjujesh tamo u Italiji, nikad se ne zna ka’ ce da spase zivot…...
Slusam juce na radiju; u Saint-Gervais kod Mont Blana, nekih 120 skijasha sjedilo 2-3 sata na cetvorosjedu, bio neki kurcschluss sa mehanikom. Spustilo ih na kraju na konopcima na zemlju…Fina stvar da je uprava centra obecala da ce da im nadoknadi troskove skipas-a, cini mi se za citavu sedmicu!!! Ovo je drugi slucaj prinudne 'sjedeljke' u zadnjih 7 dana u francuskim alpima. Elem pljosku kraj srca ….a duge gache na se', nemoj da se stidis da ih navuces: onda nema zime ni na visini od 20-tak metara od zemlje.
Svim 'zhabarima' od srca zelim dobro skijanje![]()
Hvala na lepim zeljama, bus sa ski manijacima (i manijakinjama) krece za Sestriere veceras u 2000, tako da se odjavljujem i ponovo se cujemo za 8 dana sa utiscima, slikama i ponekom "(ribo)lovackom pricom"
p.s. pljoska je napunjena i repetiranaRatne rezerve su u bunkeru, pardon, gepeku! Izdrzace bar do Sida
!
Baja hocu da se vratis sa jednom dobrom pricom (pa ako mora i sa lovachkom), tipa: "nagib 40% ja u snijegu do pupka, publika gore na zhici u transu, zene vichu 'mamma mia questto ragazzo', pa da kazes ko nije vozijo cjelac u Italiji taj nezna sta je skijanje"..........."onda doshla noch, a zenski dio obozavatljki mi nedade da se odmorim od dnevnih aktivnosti"....pa da dodash onu chuvenu: 'ko nije umo.io kod Talijanke taj nezna sta je sesso'.![]()
Buon viaggio maestro
PS
Ne zaboravi "kaputic".
Izmenio/la Sapa; 02.03.2007 u 17:46.
Evo nama i prvog izvestaja iz Italije
STRAVA STRAVA STRAVA
po ovlascenju Baje Strasnog
Kratko i jasno: u dekoru talijanskih alpa se snima horror motion picture: artcinema-grandioso;Remake cuvenog alpinistickog filma iz 30-tih godina; sa Leni Riefenstahl: 'Der Weisse Rausch 'Bijeli Div'.![]()
This is true story; staring: Bajastrasni.
Pozdravi ga ako se cujete.
Danasnji SMS Baja Strasni
"Danas nije bilo guzve, sve je radilo, napravili smo vise od 25 dugackih zica, mislim razvalili smo se od skijanja.
Francuzi još nedelju dana, nešto ste svi mirni.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)