Mogu misliti kako se tek escpace killy fantasticno uredjuje, ma ja nemam zamjerke ni za vecinu regionalnih bio sam pod utiskom kako su se radile staze, s obzirom na uslove......
Smjestaj i to da: bilo bi lijepo kad bi apartmani u Fr. bili malo veci, ali boze moj ta mini kvadratura te tjera da si sto vise napolju, sto i nije losha stvar......
Ljubaznost: e tu se vec nebih slozio. Nikad nisma imao nikakav problem sa Francuzima. Oni ne ostavljaju utisak nekih pretjerano vedrih domacina,ali bas mi se to puno vise svidja od te austirijske izvjestacene gostoljubivosti....Taj neki stimung i punktlichkeit koji furaju je toliko umjetan da ih nekako svjesno izbjegavam vech godinama.
Francuz kad ti se nasmije onda znas da je to od srca, kad te ne gotivi djaba su ti sve pare u dzepu, al zato kad te zagotivi sve ce ti uraditi, ici ce stobom da skija, dace ti svoje skije, zeza ce se i uzivati u drustvu......aj to molim te dozivi sa jednim austirjancem...no way Hoze.....(da se razumijemo ovo ja malo pretjerujem, to su stereotipi, al ja imam samo pozitivna iskustva.
Ustvari mozemo da konstatujemo da su Francuzi su jedan jako simpatican narod, pa cak i kad su kao changrizavi i pokusavaju da te iskuliraju kao gosta( e, onda su ustvrari najsmjesniji), Austrijanci ili Sviceri jednostavno nemaju talenta za ovakav negativni performans.