Dobro, dosta o snegu, sta cemo za hranu? Jel da nosim ovciju plecku i kesu cvaraka?![]()
Dobro, dosta o snegu, sta cemo za hranu? Jel da nosim ovciju plecku i kesu cvaraka?![]()
Dogovoreno. I jos da povedem Brku Prepecenog Sumadinca i mog druga Jack-a iz Tenesee-ja, svakog u po jednu pancericu da sto udobnije putuju, i pride jos jednu pljosku u njedrima junackim, za slucaj da nas negde usput zaveje!![]()
Ja bi licno izbacio Jacka iz savezne drzave Tenessi i ubacio jednu Osu (zute boje), da odma pechi u prst ako dushmani na carini zavuku ruku.Naravno ako prezivi do carine
Imam ja jednu tako prepecenu da izuva, bolje od Zute Ose, ali cini mi se da smo malo promasili temu, da ne kazem zastranili , hihihi.![]()
Sto sta fali??? Cuj offtopic, Pa ova tema je po meni najbolja uvertira za vashu zvanicnu i radnu posjetu Italiji.....Ihaaa ja bi sad vec vilenijo da sam na vashem mjestu.....
A dje si vidijo skijanje bez A-pre i A-posle-skijanjaI definitvno nema zimskog shtimunga bez domace prepecenice
Ko nije mamuran skijo taj nesmije da kaze da je ski-expert
![]()
Svaka ti je na mestu, al' ti je ova poslednja ka' u Njegosa !!!![]()
Ne zaboravite karton piva za Bus
Al se puvamo, bas me zanima ko ce sta da ponese!![]()
Mada, ne bi bio los jedan koordinacioni sastanak par dana pre puta za Sestriere, da se dogovorimo ko sta nosi (gace, carape....). Ja obicno pre puta (na koje idem kolima) utrcim u Rodic ili Tempo i napunim gepek. U Bugarskoj sam poznat pod nadimkom "smrt za vanpansionsku potrosnju".![]()
Ne budite lenji pa pogledajte sledeci lnik:
http://www.skijanje.hr/forum.php?a=5&b=1860
Vise nego zanimljivo!!!!
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)