Strana 12 od 20 PrvaPrva ... 21011121314 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 111 do 120 od 199

Tema: Francuska/Italija 06/07

Ski legenda
    Datum registracije
    26.11.2005
    Godina
    55

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Johny Pogledati poruku
    ma na tom sajtu me zrachi najstrasnije ono "Valmeinier, a summer resort"!
    ja gledam ovde, deluje mi da su optimistichniji , jer su neki ortaci pocheli da malerisu da nece biti dovoljno snega...
    Nemoj da se brines.Skijaliste je odlicno.
    Cak i da radi ovim kapacitetom to je dovoljno.Bice super.Mnogo bolje staze su na susednim brdima.Znaci odmah ujutro prebacivanje i uzivanje u

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Johny Pogledati poruku
    ma na tom sajtu me zrachi najstrasnije ono "Valmeinier, a summer resort"!
    ja gledam ovde, deluje mi da su optimistichniji , jer su neki ortaci pocheli da malerisu da nece biti dovoljno snega...

Ha cojeka, sa je sad? Nevalja sajt? skiinfo.fr otvaram svako jutro prije no sto popijem fuka. Licno vise volim realisticne nego optimisticne informacije,
    Ja ti elana i g.ovana, a i ti ortaci…. Bezbeli imaju iskustva sa skijanjem u francuskom pa su srazlogom skepticni???? Pa nije to kopaonik pa da je 90cm premalo da bi centar radio….. kad vi ono idete? Mart? Pa Mart u Maurienne dolini nikad nije izdo, tada snjega za skijanje ima vise nego u decembru i januaru. A sta fali sajtu??? Problem sto pise da je Summer resort hahaha, mak se tamo, pa zamisli kako je priroda tamo lijepa kad se i ljeti dolazi? A Maurienne je po meni, sto se prirode tiche naljepsa dolina citave Savoje. nemoj siriti negativne vibracije,steti zdravlju . A sta brine te prijavljena kolicina njega ??? Pa ja sam sad u januaru bio bukvalno dva brda dalje od vaseg; na skiinfo je npr. na 2600m tada bilo prijavljeno 50 cm snijega, na 1500m da i ne spominjem kolko malo….a kad sam dosho skijalo se i offpiste, i vjeruj da ces imat snijega da skijas do pred kuchu (topovi rade svaku noc svoj poso), josh prijavljuju da je otvoreno 85% posto skijalista, malo li je? ma samo don't worry razbi ces se od skijanja. Pa i da bude strashni sud, eto vam ga Valtho iza coska. Pa svakako idete tamo na makar jedan dan, ako bude stani pani mozete valjda i cesce.

Ako mogu nesto da preporucim u vezi skijanja u Val thorensu, onda je to skijanje oko Cime de Caron tako se zove prevoj i gondola, po meni najbolje staze za dobre skijase, razbijes se od dugih spustova, a ko hoce off piste eto mu tu kolko voli. To je upravo na strani centra na koju ce vas dovuci kabina(tzv. 3 vallee expres) iz Orelle, Plus je i to sto je tu nekako uvjek manja guzva nego u ostatku centra. Dan je kratak, a ako idete zbog skijanja onda stvarno nemate potrebe da se spustate u sam Val Thorens, cist gubitak vremena, izrazito je ruzno osim kad ga ledate odnekud sa 3000m. Ostali djelvoi skijalista su po meni “nako”. Dakle bolji skijashi, upamtite Cime de Caron i pistu: ‘Pierre Lory” dobar adrenalinski kick.
    Izmenio/la Sapa; 10.02.2007 u 21:13.

Junior Member Johny avatar
    Datum registracije
    21.03.2005
    Godina
    44

Podrazumevano

ulepsali ste mi dan...
    ma ne sumnjam ja nego eto, znas kad neko kljuca u glavu i malerise... necu vise, obecavam...

God country family powder Bajastrasni avatar
    Datum registracije
    31.12.2006

Podrazumevano

Momci, moze li neki post za Sestrijere? Samo vi "Francuzi" udaviste, sta je sa grupom koja ide 3. marta? Sneg, zice, vize, .... alkohol , zene , gadro .....

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Evo nesto i za Italijane, trenutno na stazama u Sestrijereu je 60 cm snega.

Junior Member
    Datum registracije
    07.01.2007
    Godina
    45

Podrazumevano

U Valmeinieru je jutros izmereno 30cm snega na 1500m i 155cm na 2600m!

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Bajastrasni Pogledati poruku
    Momci, moze li neki post za Sestrijere? Samo vi "Francuzi" udaviste, sta je sa grupom koja ide 3. marta? Sneg, zice, vize, .... alkohol , zene , gadro .....
    Pa nije ti niko kriv sto si planiro da idesh na pogresnu stranu Alpa , pravi skijashi idu kod 'Zhorzheva' na smukanje.

Al evo i tebi jedna: 'Italian connection" pa se drogiraj:

http://www.skiinfo.com/destinations/...kiinfo.TABID=2

Zica? mnooogo, alkohol? jeftiniji nego u Fr., zene? takodje , gadro? hmmm; drogiraj se sa novih 25 cm pudera, a ne domacicom

Pa.. Naučio da skijam :-) ai_ski avatar
    Datum registracije
    20.10.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

*ebo me Sestriere....

Citirati Originalno postavljeno od milicamilijanovic Pogledati poruku
    U Valmeinieru je jutros izmereno 30cm snega na 1500m i 155cm na 2600m!

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

E bre majstore, tamo je 400 km. staza a snega sigurno do kraja Aprila

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Bata Bane Pogledati poruku
    E bre majstore, tamo je 400 km. staza a snega sigurno do kraja Aprila
    Bash sam to htijo da kazem:Idem u aprilu i stvarno ne brinem dal ce ga biti premalo. Pa sta je ovo, sve rodjene pesimiste: u jednom ski-centru kao sto je “Kumova Slama”, je 60 cm vishe nego dovoljno za dobro skijanje;…..ma volim francusku al moze i forzza Italia s’o bi rekle kolege sa Rai-a.
    .

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •