Jedno tehnicko pitanje?
Sta treba od papira za vizu da se odnese u agenciju?
Radna knjizica, potvrda o zaposlenju (dal' treba da bude prevedena na italijanski)...
Jedno tehnicko pitanje?
Sta treba od papira za vizu da se odnese u agenciju?
Radna knjizica, potvrda o zaposlenju (dal' treba da bude prevedena na italijanski)...
Sestriere popunjeno, ostali jos 15-tak mesta za Val Meinier
ValMeinier trenutno 90 cm snega na stazama
Sestriere trenutno 60 cm snega na stazama
Link, olimpijskog sela Sestrijere
http://www.torino2006.org/ENG/Olympi..._olimpico.html
Link smestaja u Valmeinieru
http://www.hotelclub.net/hotel.reser...almeinier.htm#
Evo samo da se javim da sam se prije par sati vratio iz Francuske,tocnije Tignes-Val d'Isere i ne znam sta da vam kazem sem da onaj ko ima priliku a voli skijanje da ode na ovo skijaliste jer po mom skromnom misljenju ovo je raj na zemlji za nas skijase-bordere.Snijega ima sasvim dovoljno,istina na nekim stazama ima sitnih kamencica,al je to zanemariva informacija kada se uzme u obzir prostranstvo koje ti je ponudjeno.Vrijeme nam je relativno islo na ruku tako da mi je ovo ubjedljivo najbolje skijanje na kojem sam bio.Prva tri dana nam je pada snijeg i bila malo magla,a onda cetiri dana sunce bez ijednog oblacka i minimalnim vjetrom pa smo uspjeli otici i na glecer La Grande Motte koji nije bas cesto otvoren,a od tamo pogled da ti srce stane,o stazi ne zelim nista da pisem jer to morate da dozivite.
I ja sam nocas stigao iz Francuske, iz Risoula. Ne znam koliko sam mjerodavan, jer je moje skijasko iskustvo uglavnom ograniceno na "regionalne" ski centre, ali je stvarno bilo nevjerovatno dobro.
Liftovi su uglavnom isklopivi i brzo sibaju - mada ima jos nekoliko starih, izgledaju kao da ih je radila ista firma kao na Jahorini?Tako da guzve skoro da nije ni bilo, u najgorem slucaju cekas po minut-dva. A vrijeme nikad bolje, od 6 dana skijanja samo jedan dan je bila magla i padao snijeg (mada nazalost svega par cm), ostatak je sijalo sunce. Naravno, na 180km, staza ima kakvih ti padne na pamet. Jeste da su bas tvrde i ledene zbog vjestackog snijega i da pred kraj dana i nesto kamencica, ali... Jedino ostaje zal sto se nismo bas iskijali off-piste, jer zbog prilicno malo snijega postoje dobre sanse da se naleti na kakav kamen.
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)