...sve osim konstatacije hehehe-a je promasaj...Originalno postavljeno od hehehe
...gde se skija to je za skijasa,a skijasi istu tecnost ili tekucinu u venama imaju...
Pozdrav,POP
...sve osim konstatacije hehehe-a je promasaj...Originalno postavljeno od hehehe
...gde se skija to je za skijasa,a skijasi istu tecnost ili tekucinu u venama imaju...
Pozdrav,POP
Ako nadjemo 5-6 jacih rumuna da preguraju planinu bice jedno skijaliste...Originalno postavljeno od Misko
i ja mislim da je to jedino resenje.Originalno postavljeno od pop67
Space Shuttle Ski
Ja u zivotu nisam imao bolju sezonu od ove Mozda zato sto u zivotu nisam imao ni jednu sezonu pre ove
Covjek bi pomislio da mi u Bosni nemamo sta jesti. Mi vamo zivimo bolje neg i jedan Amerikanac osim mozda Bil Gates.
Dok ima snega makar i za dva okreta, ja ne privodim sezonu kraju. Kod nas na Brezovici je tek sad postalo interesantno; bermudice, sorcevi, majice kratkih rukava ...
Jos malo pa krecemo sa nudizmom na stazi. Ski - Manijaci - Nudisti
..bravo,tako je naša skijališta,imaš pravo.manijače;-))Originalno postavljeno od hehehe
Originalno postavljeno od uti
Pozdrav uti, i daj Boze da se vidimo na nekom od skijališta, videćemo vec čija su...
Sva su skijalista nasa
I Trst je nekad bio naš.
Originalno postavljeno od stekan
Dobar, dvosmislen štos, ako razumem dobro. Onaj posleratni zanos (Trst je naš, Trst je naš!!!...) je sličan ovoj priči naša-vaša skijališta i taj me deo ne zanima, bliže mi je ono kad smo otuda dovlačili Levis, Lee i ostale jeans brendove (tada sam ga stvarno osecao svojim, kao što sada osećam svojom svaku planinu pokrivenu snegom na koju imam para otici).
Pozdrav!
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)