Strana 9 od 9 PrvaPrva ... 789
Rezultati 81 do 87 od 87

Tema: Arlberg (St. Anton + Lech/Zurs)

Super Member
    Datum registracije
    20.02.2009
    Godina
    58

Podrazumevano

Jel neko imao iskustva, da poveeze Ischgl i St Anton. Mi smo smesteni u Kappl i planiramo Ischgl i St Anton da kombinujemo. Nadam se da ima objedinjen skipass i da nije problem tih 30tak km koliko je razdaljina

Senior Member
    Datum registracije
    10.03.2008
    Skije / Bord
    Head i.Race/Rossignol Soul 7 HD
    Godina
    42

Podrazumevano

Koliko ja znam nema objedinjen ski pass. Svaka dolina je poseban ski pass. Kolima je blizu, ali ako si 6 dana na skijanju mislim da nema potrebe da kombinujes sem ako bas zelis jer su oba skijalista ogromna. Pogotovo St. Anton i vise nego dovoljno sa 6 full dana skijanja da ti nikad ne dosadi.

Super Member sasacg avatar
    Datum registracije
    25.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sas35bgd Pogledati poruku
    Jel neko imao iskustva, da poveeze Ischgl i St Anton. Mi smo smesteni u Kappl i planiramo Ischgl i St Anton da kombinujemo. Nadam se da ima objedinjen skipass i da nije problem tih 30tak km koliko je razdaljina
    Ako ste u Kappl-u,ski pass vam je za Ischgl,Kappl i See....Generalno,pored Ischgla vam nece padati da pamet da se vozate :-) Ja bih ostavio St.Anton-Lech-Zurs za neki sledeci dolazak

Ski legenda adwarf avatar
    Datum registracije
    12.10.2005
    Skije / Bord
    Burton Aftermath

Podrazumevano

Nema objedinjen ski pas, to su dve odvojene regije i skijaske i administrative (Vorarlberg i Tirol) i za svaku od njih imas regionalne ski pasove (Ski Arlberg (St Anton, Lech, Zurs, Warth..) i Silvretta (See, Kappl, Ischgl...). Zavisi gde ste smesteni, ali ako ste negde blize Landecku (See, Kappl..), onda su vam i St Anton i Serfaus i Ischgl jako blizu i izvodljivo je skijati sve to, ali se slazem sa ostalim da je svako pojedinacno sasvim dovoljno za 6-7 dana.

Neke od varijanti multi resort ski pasova:
    https://www.superskicard.tirol/en/su...i-network.html
    https://www.tyrol.com/things-to-do/s...kiing/ski-pass

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Nisam poodavno bio u Arlbergu, od glavnih novosti je da su povezali St Anton tj. dno Stuben-a gondolom sa Zurs-om tako da se sada može skijati još više na skijama...

Na vrhu te gondole ima mali muzej sa skijašima / legendama tog kraja kojih ima zavidan broj. U tom prostoru ima i mesto za odmor / predah sa aparatom za piće / grickalice / čokoladice koji je jako jeftin i prima kartice - tako da je to jako jeftino mesto za pauzu

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Fotka kod Stubena:

Super Member ExBaker avatar
    Datum registracije
    17.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 curv gt racetrack, Fischer progressor F19, Rossignol WC radical 9S
    Godina
    52

Podrazumevano

Wlad jesi ga ti na kraju sezone upisao (potvrdio) znački, svaka čast!
    Elderly

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •