Strana 14 od 14 PrvaPrva ... 4121314
Rezultati 131 do 137 od 137

Tema: Novosti sa Kopaonika

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od zex Pogledati poruku
    .... Koliko se secam pre par godina je prilikom spadanja bio povredjen border. ...
    Tada je bio slučaj na Karaman tanjiru, border je "svukao" sajlu a povredio se skijaš iza njega..

Dešava se na tanjirima da spadne sajla, nisam nikada video da je spala "sama od sebe", ili je neko pao pa povukao, ili se neko "igrao"

Meni se desilo prošle godine da je na Kneževskim Barama spala sajla zato što je neko dva tanjira ispred mene povukao sajlu, drugara ispred mene je promašila sajla a meni je pala "preko glave", pomoglo je što sam imao kacigu ali se ništa nije desilo pošto je sajla "tanka" i nije teška...

Member zex avatar
    Datum registracije
    27.02.2008
    Skije / Bord
    Da
    Godina
    47

Podrazumevano

Kako god da je spala, spala je i definitivno moze da povredi. Ja sam vam ispricao ono sto sam video i upozorio a vi po volji

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    50

Podrazumevano Novosti sa Kopaonika

Sinoć je palo 12cm snega, trebalo bi u utorak i petak da pada još.. Klip od danas sa Lavine:

https://www.instagram.com/reel/DUxso...N4a2VndTh5aW92

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    50

Podrazumevano

Veje ceo dan

Member
    Datum registracije
    11.02.2013

Podrazumevano

Kako sada stoje stvari, posle ponedeljka temperature idu u ozbiljni plus, otopice se sneg. Izgleda da ce to biti to, sto se skijanja tice, sem ukoliko ne naleti jos jedan snezni talas i minus u trajanju od bar 3-4 dana.

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Ako ne bude JZ vetra (tzv fen) a bude niska vlažnost, nema razloga da sneg na stazama ne preživi taj period. A često bude u takvim prilikama najlepše skijanje (naročito nakon ovog užasnog perioda sa maglom i vetrom).

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Godina
    50

Podrazumevano

Svetski kup u ski krosu počeo na Kopaoniku: Hauden i Neslund najbrži u kvalifikacijama

Kvalifikacionim trkama u obe konkurencije, na Kopaoniku je danas počeo Svetski kup u Fristajl Ski krosu. Takmičenje, koje će trajati sve do subote, održano je na sjajno pripremljenoj stazi “Karaman Greben”, uz učešće 71 takmičara iz 12 zemalja.

U muškoj konkurenciji vođena je velika borba za 32 mesta u osmini finala, koje je na programu u petak. Najbolje vreme (53,21 sek) ostvario je 27-godišnji Kanađanin Ris Hauden, vicešampion sveta u miks timskom takmičenju iz 2023., koji je za samo jednu stotinku nadmašio Šveđanina Davida Moberga (26). Bivši juniorski svetski prvak, istakao je kandidaturu za visok plasman na predstojećim trkama, posle skromnog, 18. mesta na ZOI u Milanu i Kortini. Treće mesto pripalo je Kanađaninu Kevinu Druriju (38).

Aktuelni olimpijski šampion, Italijan Simone Deromedis, ostvario je peto vreme u kvalifikacijama. U borbi za 32. mesto, Italijan Janik Gunš je za jednu stotinki nadmašio Kanađanina Gavina Rouvela.

U ženskoj konkurenciji, u borbi za 16 pozicija i mesta u četvrtfinalu, prva pozicija pripala je Šveđanki Sandri Neslund, olimpijskoj šampionki iz Pekinga i bronzanoj iz Livinja, koja je kroz cilj prošla sa rezultatom 56,15 sekundi. Drugo mesto osvojila je legendarna Švajcarkinja Fani Smit (33), koja je imala 63 stotinke zaostatka, a treće Džoli Gali iz Italije. Olimpijska šampionka iz Italije, Nemica Danijela Majer, zauzela je šesto mesto.

U četvrtak su na programu kvalifikacije za subotnju trku, dok su u petak i subotu dupli programi i borbe za nove bodove u Svetskom kupu.

Više na: https://www.infokop.net/takmicenja/s...ikacijama.html

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •