Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Rezultati 11 do 12 od 12

Tema: Bansko skijanje sezona 2021-2022.

Member Nightmaster avatar
    Datum registracije
    08.11.2021
    Skije / Bord
    Head supershape
    Godina
    34

Podrazumevano

Zdravo!
    Ima li neko info kakvo je skijanje u Banskom ovih godina? Kako se kupuje skipass, nigde ne mogu da nadjem opciju online kupovine ili bar da vidim aktuelne cene?

Hvala!

Junior Member
    Datum registracije
    25.01.2026

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Nightmaster Pogledati poruku
    Zdravo!
    Ima li neko info kakvo je skijanje u Banskom ovih godina? Kako se kupuje skipass, nigde ne mogu da nadjem opciju online kupovine ili bar da vidim aktuelne cene?

Hvala!
    Zdravo. Ja idem po prvi put u Bansko ove godine. Dosadašnje iskustvo u snabdevanju neophodnim stvarima je besprekorno, ali Bansko je druga priča.

Cene ski-pasa nađi ovde: https://banskoski.com/en/page/prices
    Skipas se može nabaviti verovatno u blizini početne gondole, ali pitanje od kada rade ujutru i koliki može biti red ako se dođe na dan smene skijaša. Video sam da te blagajne rade i četvtkom, petkom i subotom do 21:00, pa je to opcija ako se stiže dan ranije u smeštaj. Time bi se olakšala logistika prvog dana ujutru kada treba da vodiš računa i o gondoli. Postoji i neka Max Sport prodavnica u Sofiji, za koju navode da prodaje ski paseve, videh da radi do 20h, i nije daleko od dela obilaznice oko Sofije kojim se putuje (ako ne prelaziš na alternative granične prelaze), pa je i to jedna od opcija. Opet, možda, jer su sve informacije šture, nekako nezvanične. Sam website ove prodavnice je samo na bugarskom, a pronaći ski pas kao robu je nemoguće, ili bilo kakvu informaciju da prodaju ski paseve. https://maxsport-bg.com
    Na osnovu cena, mislim da je najbolje uzeti samo karticu ski pasa i onda je po potrebi dopunjavati ujutru ako se odlučiš da skijaš taj dan ili ne. Dopuna je moguća online rekao bih, potrebno je registrovati se na sledećem sajtu i tu se valjda navede serijski broj kartice ili tako nešto. Website za dopunu: http://skipoint.info/signin

Što se tiče gondole, ima raznih opcija. Treba poraniti, mi planiramo oko 8:00 biti tamo, pa videćemo kroz iskustvo kako prolazimo. Ljudi su ovde na drugim temama pominjali i u nekim momentima da su dolazili u 7:40 kako bi izbegli gužvu. Kapiram da je 8:00 okvirno sasvim ok. Postoje i opcije shuttle prevoza, besplatan uz ski pas i neki koji nisu besplatni, a koji računaju na to da besplatan prevoz ne zadovoljava kapacitete što je sigurno istina. Ne znam red vožnje. Na kraju, opcija da ideš sam kolima gore, plaća se ulaz u NP i parking, opet, ne znam cene. Ova opcija pati i od mogućnosti da gore nema dovoljno parking mesta, ili je saobraćajna gužva tolika, da ne da ćeš stići u isto vreme kao i gondolom, nego se možda i zabrani nastavak puta od strane policije.

Što se tiče skijanja, samo pozitivno pa šta bude. Sad vidim da zadnja dva dana ne rade žice do najviše tačke. Neki put zatvore "Tombu", crnu stazu. I tako.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •