Boravak u SanCandido/Innichen 04.-11.01.2026. je za mene bio neplaniran, ali se ispostavilo i nezaboravan sa stanovišta skijanja u 3 Zinnen iz dva razloga: prvi razlog su bile jako niske temperature sve dane (prosek -10C), koje su uslovile da drugi razlog bude još bolji a to je pripremljenost staza koja je bila na vrhunskom nivou!!!
Ne sećam se da sam bilo kada i bilo gde skijao na boljim stazama svih 6 dana od otvaranja do zatvaranja!
Naravno, u nedostatku prirodnog snega podloga je bila 100% veštačka, idealno tvrda, i u kombinaciji sa niskom temperaturom i niskom vlažnošću nisu "isplivale" ledene ploče
dok je pojava hupsera na kritičnim deonicama bila minorna (samo jedan dan videh 3 hupsera na spuštanju u Sexten).
Gužve nije bilo iz meni jedinog opravdanog razloga a to je blizina SellaRonde, pretpostavljajući da je većina skijaša locirana u 1.5-2h vožnje daljem i neuporedivo većem domenu.
Sa Cortinom i Kronplatzom u blizini, i nakon planiranog povezivanja gondolom Silliana i 3Zinnen, ova regija će biti još interesantnija i raznovrsnija!![]()

Odgovor sa citatom