Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
Pokušavam i ne uspjevam da shvatim zašto neko ko je više godina živio u Austriji (i ima nick vezan za austrijski grad) uopšte uzima Jahorinu u razmatranje za skijanje.
Zbog klinaca i zbog ljudi tj druzenja. Kum iz Bg je bio gore s porodicom pa da se malo druzimo a i dok je cerka mala, lakse mi je s intruktorima.

U svakom slucaju, vratih se nakon 5 dana na Jahorini i mogu reci da u zivotu (moj ski vjek je nekih 25godina) nisam dozivio ovakvo vreme. NIKADA. Preko dana pada snjeg, krupan i obilat a preko noci hladna kisa. Svaki dan isto vreme. Kisa krene oko 19h i pada do 09h. Tad nastupa snjeg. Staze su mekane i mokre, temprature se vrte oko nule. Skijalo se koliko se moglo ali ovo je bilo katastrofa. ne samo zbog vremena vec i zbog guzvi. Planina je puna i 70% gostiju su Hrvati tj dalmatinci i Srbijanci (BG ili NS). Najgore od svega, sve sami pocetnici. Ne znam da li sam 3 osobe video da znaju da skijaju. Magla i jaki vjetar svaki dan na gornjim djelovima planine tako da je i to uljepsalo situaciju.